z tego co wiem to 62. :)
mi tam to raczej nie przeszkadza. jak na 50 lat to figure ma ... <gwizd>
jeżeli chodzi o pidżamę.
Hmm ... może namówię ojca, żeby zaczął chodzić do pracy w marynarce i w spodniach od pidżamy. :)
Jak do tego dojdzie to wyślę zdjęcia.
To jest absolutnie Michael. Jest bardzo chudy, niestety. Wyglądu nie zmienił (stety czy niestety? ) No i coś ostatnio czepił się piżam. Może juz nie ma rozmiaru dla niego z normalnych ubrań. Ale nic to, wygladu nie zmienimy, czekam na przedsięwzięcia muzyczne. Niech coś sie do choroby ruszy, bo to czekanie męczy .
dawajcie jako MJPT przyślijmy mu trochę naszej polskiej kiełbachy ?
napewno się chłopak ucieszy.
dorzucimy pierożki mojej babci , trochę bigosu i będziemy już nie mieli biednego Michael'ka na sumieniu.
Boże! gdyby moja babcia się za niego dorwała ... w tydzień by wyglądał jak z parodii Yankowicha "Bad".
ajj się czepiliście tej piżamy ;) ..ja też lubię cały dzień w takowych spodenkach ganiać .. (no może nie po dworze..)zmienił wygląd(większa, siwa bródka, nowa marynarka, nowa, lepsza peruka [chyba, że o włosy tak ładnie zadbał]), bo komu, jak nie Michael'owi Jackson'owi wolno na dwór w spodniach od piżamy wyjść?? chciał się chłopak wyróżnić, albo się przyzwyczaił do spodenek piżamowych..albo ktoś mu powiedział, że ładnie w nich jemu..a może to wogóle nie piżama, tylko letnie spodnie od marynarki..kto wie czego taki Cavalli nie wymyśli.. mi tam to nie przeszkadza.. w końcu to nie była jakaś gala czy coś..
Ostatnio zmieniony pt, 29 sie 2008, 9:58 przez invincible_girl ;), łącznie zmieniany 1 raz.