Johnny Depp

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Erna nic mi sie tu nie wahaj :P Zapytam Michała czy ma ochote isc na to do kina i mozemy pojsc w trójke! Wiesz jak lubie takie filmy... :diabel: Potrzymamy Cie za ręke w najgorszych momentach hahah;)
Poza tym ostatnio miałam okazje obejrzec kilka filmów z Depp'em i doceniłam Go jako aktora ;) Muzyka + mocne sceny + dobre aktorstwo (czyli np Depp) = :banan:
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Fanka MJ pisze:Erna nic mi sie tu nie wahaj :P Zapytam Michała czy ma ochote isc na to do kina i mozemy pojsc w trójke! Wiesz jak lubie takie filmy...
Wiem,że lubisz takie filmy.
Mieć takie wsparcie jak Was... zobaczę czy zobaczę. ;-)
Fanka MJ pisze:Potrzymamy Cie za ręke w najgorszych momentach hahah;)
Dobra i powiecie,kiedy mogę otworzyć oczy.nenene
Fanka MJ pisze:Poza tym ostatnio miałam okazje obejrzec kilka filmów z Depp'em i doceniłam Go jako aktora ;) Muzyka + mocne sceny + dobre aktorstwo (czyli np Depp) = Dance like banana
Ba, kto jak kto,ale Depp jest najlepszy. :-)
Cieszę się,że tak uważasz.:hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Ha mam SD i dzisiaj wieczorem go obejrze.Wszyscy wkolo mowia,że swietny i wokalnie Johnny się spisał.Bardzo ciekawa jestem ;>
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

no ja właśnie ściągam ; P
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Oto recenzja filmu "Sweeney Todd", z najnowszego numeru, magazynu "FILM". Być może nie jest zbyt przychylna, ale warto poczytać. Traktujcie ją z przymrużeniem oka, krytycy filmu, uwielbiają krytykować. :-/

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Eh,krytyk ma to do siebie,ze zapewne powie,że jego ulubionym filmem jest mongolski melodramat,ale cóż to jest kwestia gustu i żaden krytyk wyznacznikiem dla mnie nie jest,przykro mi.

Ja Sweeney'em Todd'em rozczarowana nie jestem, wręcz przeciwnie,miło mnie zaskoczył. Cała historia rzeczywiscię kręci się wokoł zemsty,ale trudno mi porównać z pierwowzorem czyli brodwayowski musicalem, bo nigdy go nie widzialam. Sam film jest naprawde świetny, burtonowski, mroczny,krew leje sie obficie, ale dla mnie nie jest to jakieś niesmaczne czy odrażające, ponieważ cały film jest utrzymany w takim lekko groteskowym klimacie.
Oczywiscie tak jak sie spodziewałam rozkoszą jest patrzenie na alana rickmana i johnnego grajacych razem :> Może pan rickman w obcislych porteczkach to juz nie to co kiedys,ale i tak jest niemozliwie seksowny i cudowny ;)
Co do kwestii muzycznej rzeczywiscie moze wokalnie nie jest tak jak w innych zeekranizowanych musicalach,ale takie szepty i melorecytacja np. pana rickmana mi odpowiada.Wpasowuje się w konwencję w jakiej otrzymany jest film.
Ogolnie ja jestem jak najbardziej na TAK,polecam,bo jest warte obejrzenia.

Obrazek
Obrazek
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

no i Johnny bez oskara ponownie : )

film obejrzałem, nie zachwycił.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter

majkelzawszespoko pisze:film obejrzałem, nie zachwycił.
Hmm... zobaczymy. ;-)
Musze sie na niego wybrać i chyba już wiem z kim pójdę... Fanka MJ,Tancerz r u ready??:diabel:

EDIT:
majkelzawszespoko pisze:no i Johnny bez oskara ponownie : )
Co prawda Johnny nie dostał statuetki,tak jak piszesz,ale za to cały film otrzymał nagrodę za Najlepszą Scenografię i Dekorację Wnętrz. To już coś, a widząc po zdjęciach, nagroda przyznana słusznie. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Dla zainteresowanych.
Dziś o 22:10 TV Polsat "Dziewiąte wrota".
;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

cicha pisze:Dla zainteresowanych.
Dziś o 22:10 TV Polsat "Dziewiąte wrota".
;)
Ja jestem zainteresowana,dzięki za cynk ;D
Awatar użytkownika
Sandroula
Lokalizacja: Body in Poland , Soul in Greece , Heart with ... ? :D

Post autor: Sandroula »

Mmmmmmmmm kocham tego aktora jest po prostu mistrzem w swojej pracy :)
O Kosmos Einai Sta Matia Mou
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

majkelzawszespoko pisze:

film obejrzałem, nie zachwycił.
A mnie wręcz przeciwnie ;) Bardzo klimatyczny, dobra obsada, muzyka na świetnym poziomie (Depp może nie jest materiałem na gwiazdę pop, ale ma specyficzny głos, który może się podobać ;) ). W sumie jednye do czego mogę się przyczepić to scena, w której Sweeney "trenuje" na klientach podrzynanie gardeł - fajnie, że to pokazali, ale doładować chyba ze 20 ludzi z poderżniętym gardłem w ciągu jednej minuty to lekki przesyt ;) Mogli to albo jakos bardziej w czasie rozłożyć, albo ograniczyć nieco ilość ... No ale to tylko ta jedna scena/zlepek scen, do którego bym się przyczepił ;) Tak poza tym to za wiele wad nie widzę, choć to zapewne kwestia gustu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJPchełkaMJ

Post autor: MJPchełkaMJ »

JOHNNY DEPP JEST NAJLEPSZYM AKTOREM W HISTORII!!! UWILBIAM GO ! JEST CUUUUDOWNY! MAM CHYBA ZE 20 PLAKATÓW I GRAFITTI NA ŚCIANIE Z JEGO PODOBIZNĄ! ON JEST GENIALNY! nenene
Kocham GO!
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

hmm no prosze wchodze na forum raz na jakis czas a tu prosze co widze? Johnny Depp

On jest u mnei na 2 miejscu zaraz po MJ, uwielbiam go jako aktora i człowieka tez...
Obejrzałam prawie wszystkie filmy z jego udziałam i prawie kazdy z nich mnei zachwycił :D
Mój typ... "Sweeney Todd" oczywiście, nie dosyć że jest piękny i świetnie gra to jeszcze śpiewa.. ahhh ideał faceta poprostu

Facet ma swój styl i sie go trzyma, takiego faceta ze świeczką szukać!

;)
Awatar użytkownika
Paooola

Post autor: Paooola »

MichaelsAngel pisze:On jest u mnei na 2 miejscu zaraz po MJ
oj dla mmie też :)
Obrazek

Michael Jackson I love You so much !!! :********
ODPOWIEDZ