Poza tym ostatnio miałam okazje obejrzec kilka filmów z Depp'em i doceniłam Go jako aktora ;) Muzyka + mocne sceny + dobre aktorstwo (czyli np Depp) =

Wiem,że lubisz takie filmy.Fanka MJ pisze:Erna nic mi sie tu nie wahaj :P Zapytam Michała czy ma ochote isc na to do kina i mozemy pojsc w trójke! Wiesz jak lubie takie filmy...
Dobra i powiecie,kiedy mogę otworzyć oczy.Fanka MJ pisze:Potrzymamy Cie za ręke w najgorszych momentach hahah;)
Ba, kto jak kto,ale Depp jest najlepszy.Fanka MJ pisze:Poza tym ostatnio miałam okazje obejrzec kilka filmów z Depp'em i doceniłam Go jako aktora ;) Muzyka + mocne sceny + dobre aktorstwo (czyli np Depp) = Dance like banana
Hmm... zobaczymy.majkelzawszespoko pisze:film obejrzałem, nie zachwycił.
Co prawda Johnny nie dostał statuetki,tak jak piszesz,ale za to cały film otrzymał nagrodę za Najlepszą Scenografię i Dekorację Wnętrz. To już coś, a widząc po zdjęciach, nagroda przyznana słusznie.majkelzawszespoko pisze:no i Johnny bez oskara ponownie : )
A mnie wręcz przeciwnie ;) Bardzo klimatyczny, dobra obsada, muzyka na świetnym poziomie (Depp może nie jest materiałem na gwiazdę pop, ale ma specyficzny głos, który może się podobać ;) ). W sumie jednye do czego mogę się przyczepić to scena, w której Sweeney "trenuje" na klientach podrzynanie gardeł - fajnie, że to pokazali, ale doładować chyba ze 20 ludzi z poderżniętym gardłem w ciągu jednej minuty to lekki przesyt ;) Mogli to albo jakos bardziej w czasie rozłożyć, albo ograniczyć nieco ilość ... No ale to tylko ta jedna scena/zlepek scen, do którego bym się przyczepił ;) Tak poza tym to za wiele wad nie widzę, choć to zapewne kwestia gustu ;)majkelzawszespoko pisze:
film obejrzałem, nie zachwycił.