...:::Wspomnienia po MJowisku 2008:::...

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

SILENTIUM pisze:Cytat:
Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.

co za czort?
Poprawiają błędy :cool: Filmik bedzie podobno jeszcze dzisiaj
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Pare fotek ode mnie,weny na wspomnienia jeszcze nie mam :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

No i co jest z Wami nenene nenene ?? co by tu by co by tu by... :knuje:
Ehhhh... czekałam na tą impre cały rok i aż łezka się kręci w oku że to już po wszystkiemu :beksa: jak to? już:O?? smutkowo... :surrender: napisze cosik więcej jak się otrzęsnę... nenene
<3 YOU :happy:
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

nie no Maro ale mojego zdjęcia jak miele biszkoptem w gębie nie musiałeś wrzucać ;d
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Moi drodzy....
oto, co zobaczyła Polska w dniu 30.08.2008...
http://ww6.tvp.pl/6882,20080830781494.strona (to Łodzkie Wiadomości Dnia, ale to poszło w caly kraj w kurierze... nie wiem czy sie cieszymy ;-) )
Ekipie, ktora wystąpiła w reportazu dziekuje bardzo. ;-)...pzdr
s_

* * *
Awatar użytkownika
Maro

A jak tam z TVN 24 Kinia ?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick

Post autor: Maverick »

Marto. Jest ujęcie jak bujasz Jowitkę na kolanach. Jest jak Ci Jowitka na tych kolanach zasiada. I jest bujanie po raz drugi. Tak żeby oszczędzić Ci modłów o to, żeby tam tego nie było.

Piotrze. My tupiący nogą w rytm jakiejś znajomo brzmiącej piosenku też tam jesteśmy. Tak żeby zaoszczędzić Ci tego samego.

:]

Ogólnie super że taki materiał, w całości pozytywny, ukazał się w TV. Kinga, jesteś wielka że to wszystko ogarnęłaś. Nas, znaczy ;)

A co do wspomnień ze zlotu, to będą jak przestanie mnie boleć ręka po ugryzieniu. W życiu nie widziałam na niczyjej dłoni takiego siniaka...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Nie mam pojecia... i - szczerze - w kwestii TVN wole nie wiedzieć... jest na stronie filmik z FAKTÓW, jak ktos chce sie bardzo wkurzyc... ja nie polecam. największy stek bzdur dlatego nie podaje linka.

EDIT. dodatkowo podaje wlasciwego linka do poprawionego filmiku lodzcity.pl http://pl.youtube.com/watch?v=shcqEkyLDp0

* * *
Awatar użytkownika
Maro

siadeh_ pisze:Nie mam pojecia... i - szczerze - w kwestii TVN wole nie wiedzieć... jest na stronie filmik z FAKTÓW, jak ktos chce sie bardzo wkurzyc... ja nie polecam. największy stek bzdur dlatego nie podaje linka.
Jak gadałem z tymi ziomkami pod kinem,to mi się pytali czy widziałem to na faktach bo oni nie wiedzieli co zmontowali,to im powiedziałem co zmontowali ich kumple z Warszawy to miny im zrzedły,zdziwili się,mówili też że to wysyłają do Wa-wy i oni dopiero puszczają. Ogólnie ziomki spoko:)
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

cześć!
Dziekuje wszystkim za Zlot. Bawiłem sie wspaniale i swietnie sie czułem majac wokol siebie 39 znajomych MJówek i mniej wiecej tyle samo nowych :)
Dla Kingi gorący buziak za to, ze jej sie w ogole nie odechciało tego organizowac, a co wiecej - zrobiła to (wg mnie) lepiej niz kiedykolwiek. Cena najnizsza w HIStorii, a w niej jeszcze pizza i kino z wielkim ekranem.
Ciesze sie, ze pokonalem samego siebie w konkursie tanecznym, bo wyjscie przed Was ze swiadomoscia, ze nie mam nic do pokazania, kosztowalo mnie duzo nerwow ;] Ale obiecalem rok temu, wiec nie mialem wyjscia :)
To bylo ciekawe doswiadczenie - niczym skoczyć z okna z nadzieją, że gdy znajdę się w powietrzu, nauczę się latać (ale tego, w przeciweństwie do występu w konkursie tanecznym, nikomu nie polecam).

Mazi: "no kolego, szczerze... ruchy anemiczne, ale przez sympatie zagłosowałem" :D

Gratuluję Tancerzowi i Kasi wspaniałych występów. Michała podziwiam za niezwykłą lekkość i luz, jaki ma w tańcu. Naprawdę wielkie brawo! Mam nadzieję że będziemy Cię podziwiać co roku :)
Gratuluję też Pankowi i nade wszystko jego tancerzom, którzy zaprezentowali choreografię, że aż przeszły ciarki po... plecach :D
Dziekuje Maestro za zajecie sie muzyka - gdyby DJ-ka byla lepiej umiejscowiona, moglibysmy lepiej docenic to, co grales. Wiekszosc kawalkow niosła ludzi na parkiet (w poblize glosnikow), wiec to dobrze swiadczy o Twojej robocie.
Oprócz wszystkich Starych Wyjadaczy chciałbym pozdrowic Anie i Marte, z ktorymi przyjechałem, jak również dziewczyny, z którymi pierwszy raz (i miło) konwersowałem: Agnieszke (ujawnij sie na forum ;) i Anie (mam nadzieje ze nie pomylilem imienia - uratowalas mnie przed zasnieciem, ok. 4 nad ranem :)
Ziomki, nie wiem czemu tak sie szybko ewakuowaliscie z Łodzi - ja zostalem do poniedzialku ale nie bylo z kim pobalować na after-party. Poprawcie sie za rok! ;)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Maverick pisze: A co do wspomnień ze zlotu, to będą jak przestanie mnie boleć ręka po ugryzieniu. W życiu nie widziałam na niczyjej dłoni takiego siniaka...
bo pasja byla rowniez wielka ;p to z milosci Mavik z milosci.

ahh boze bylo patataj na kolankach, bylo machanie przeze mnie laleczka w kadrze, gadzety wycieli ale ekscentrycznosc zoastala. mi pasuje ;p

siadeh_ pisze:nie wiem czy sie cieszymy
moglo byc gorzej ;p
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

homesick pisze:
siadeh_ pisze:nie wiem czy sie cieszymy
moglo byc gorzej ;p
A mi się podobało :-)
Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku, ale już dawno przywykłam, że wszystkiego rozumieć nie muszę :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

siadeh_ pisze:oto, co zobaczyła Polska w dniu 30.08.2008...
http://ww6.tvp.pl/6882,20080830781494.strona (to Łodzkie Wiadomości Dnia, ale to poszło w caly kraj w kurierze... nie wiem czy sie cieszymy )
Cieszyć to sie można, z samego efektu zainteresowania mediów. reportaż jest ok. (mogłem jednak z Edytą do ciebie Kinia wpaść, może też bym coś powiedział, bo TVN odpada, wiadomo czemu:]). Tak czy inaczej jest jeszcze 1 materiał, którego nie widziałem... to co kręcili w kinie, jak jedliśmy, tańczyliśmy, wspieraliśmy charytatywnie itd... tyle kręcili a tu ani słychu o tym...???
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Mike pisze:Tak czy inaczej jest jeszcze 1 materiał, którego nie widziałem... to co kręcili w kinie, jak jedliśmy, tańczyliśmy, wspieraliśmy charytatywnie itd... tyle kręcili a tu ani słychu o tym...???
Było w TV,ale niesttey akurat tego wydania nie archiwizują :(

M.Dż.* pisze:Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku
....a dokładnie czego?

* * *
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

siadeh_ pisze:
M.Dż.* pisze:Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku
....a dokładnie czego?
A o taki obrazek na Twojej ścianie mi chodzi- ni przypiął ni przyłatał do reportażu ;-)
Ale... nie zwracaj na mnie uwagi, Mamo :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ