Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
siadeh_ wrote:
Byłabym nawet w stanie znieśc faceta w czyms takim (o ile wybrałby te zestawy czarno - czerwone, bo inaczej to: "Przykro mi kochanie. Dzis spisz na kanapie! " ), ale nie znioslabym na pewno TAKIEGO faceta, jak Ci panowie... to maja być modele?? To jakis koszmar! Ja lubię wampiry, a one jak wiadomo problemów z nadwaga nie maja,ale jednak meżczyzna to powienien byc meżczyzna , a nie takie chuchro wynędzniałe! Litości! jak do takiego podejśc? Dotknac? Toz sie rozsypie! Ja lubie szczupłych chłopców- przyznaje się bez bicia ale to to już dla mnie jakieś zombie. W takich kategoriach jestem w stanie przyjąc ich wygląd, ale jak mi sie takie cuś podaje za modela to nie wiem- smiac się czy płakac?
THRILLER wrote:Modele faktycznie wyglądają jak z innej planety,
Oni poprostu naćpani są Takie głupie miny wszyscy mają A jeśli nie naćpani to pewnie musieli sobie wszyscy robić zastrzyki z jadu kiełbasianego Ale w sumie oni za młodzi na zmarszczki To może normalnie niewyspani są
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Mi sie widzi tylko ta czerwona kurtka. Reszta to chyba tylko "sztuka", bo nosic sie tego nie da. Zreszta to normalne, bo "Haute Couture" nigdy nie produkuje ciuchow, ktore szanujacy sie czlowiek by zalozyl. Ale w sumie Dior sie dobrze spisal, bo przynajmniej w pewien sposob oddal hold Miskowi. Dobrze tylko, ze zapomnial o tych fioletowych skarpetkach i spodniach od pizamy.
KASIA wrote:Właśnie, Pank się zgubił. Jakoś tak smutno i "pusto" tu bez niego
Kate wrote:Pank niedługo wróci. Przebywa teraz w Siedlcach gdzie babcia wmusza mu obiad. Często wpada do kafejek i podgląda ekrany innych ludzi mam nadzieję, że to nie były informacje poufne i Pank się nie obrazi. A właściwie to był na forum tyle że nic nie napisał. Niesamowite Pank - wracaj szybko
Wróciłem... i nie spodziewałem się, że ktoś za mną zatęskni ;) Dzięki za pamięć!
A Kate już wie, komu ja na ekrany zaglądałem :>
Kolekcja... Na zlot fanów Michaela to i bym ją założył... ale gdzieś indziej - raczej nie :]