Wiadomości od Michaela [komentarze]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wiadomości od Michaela [komentarze]
komentarze do tematu: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2790
Wiadomości z dziś i wczoraj przekazane od Michaela przez ludzi, których spotkał, dla wszystkich fanów.
Tę dostała dziś Talitha (wiarygodna dziewczyna): 6 września 2008:
Michael asked me to give you all this message. He specifically asked me to put it on the Internet so that everyone hears it – so that’s what I’m doing. He says, “I love you all from the bottom of my heart. You’re a quintessential part of everything I do, of everything I create. I feel your purity and innocence from all across the world. I feel your love and it inspires me to create music every day. You inspire me and I remember everything that you do. I love you all so much.”
XO From Talitha
I z wczoraj, wiadomość którą przekazał fan z Hiszpanii: 5 września 2008:
"Know that I truly love and appreciate all of you, from the bottom of my heart.
I will do my best for you musically, creatively and visually.
I love you all,
Michael Jackson '08"
Obie po dywagacjach, rozważaniach, potwierdzeniach i po poszukiwaniu autorów i ich zeznaniach, uznane za autentyczne :)))
Wiadomości z dziś i wczoraj przekazane od Michaela przez ludzi, których spotkał, dla wszystkich fanów.
Tę dostała dziś Talitha (wiarygodna dziewczyna): 6 września 2008:
Michael asked me to give you all this message. He specifically asked me to put it on the Internet so that everyone hears it – so that’s what I’m doing. He says, “I love you all from the bottom of my heart. You’re a quintessential part of everything I do, of everything I create. I feel your purity and innocence from all across the world. I feel your love and it inspires me to create music every day. You inspire me and I remember everything that you do. I love you all so much.”
XO From Talitha
I z wczoraj, wiadomość którą przekazał fan z Hiszpanii: 5 września 2008:
"Know that I truly love and appreciate all of you, from the bottom of my heart.
I will do my best for you musically, creatively and visually.
I love you all,
Michael Jackson '08"
Obie po dywagacjach, rozważaniach, potwierdzeniach i po poszukiwaniu autorów i ich zeznaniach, uznane za autentyczne :)))
Ostatnio zmieniony czw, 13 lis 2008, 10:47 przez Maverick, łącznie zmieniany 4 razy.
;> tak tak Michael, purity and innocence from the bottom of my heartMaverick pisze:I feel your purity and innocence from all across the world.
i za to love u more i tylko sprobuj znow wycofac sie rakiem.Maverick pisze:I will do my best for you musically, creatively and visually.
'the road's gonna end on me.'
Z niecierpliwością czekamy na te "cudowne piękne rzeczy "
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
ej każdy chce żyć, a nie tylko od kogoś żądać. Przyznam się rozbawiłeś mnieMandey pisze:Może mu ktoś przesłać liścik ode mnie?
Kiss My Ass Mike! I Need New Songs!
...i też piszę to prosto z serca jakby co! sesese
A jaki Michael ma mail? Bo bym wysłała... he he
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- XMorphineX
- tinkerbell
oj fakt!!!! ten komentarz mnie zabił, a plus jeszcze zobaczyłam post Mandey'a no i chwilowo mam głupawkę (czyli w przybliżeniu głupawka z Thriller'a rodem, jako że ze mnie chwilowo trup... - OK, sorry to jej część)SILENTIUM pisze:Widać, że Mr. Jackson nigdy nie odwiedzał fanowskich stron w stylu MJStar, tam by znalazł wszystko tylko nie "purity and innocence", a nawet mogłoby mu się odechcieć wszelkiej działalności.I feel your purity and innocence from all across the world.
A tak bardziej na poważnie, to czekam na nowości, tak jak Mandey, choć bardziej dyplomatycznie uwierzę, jak zobaczę, a raczej usłyszę...
Well they say the sky's the limit
And to me that's really true
And to me that's really true
Gdybym mógł, powiedziałbym mu to prosto w twarz.Marzena07 pisze:Mandey -jeśli uważasz,że to co napisałeś w kierunku Michaela podobałoby Mu się. , to miej sam tyle odwagi i sam wyślij Mu taki liścik od siebie,a Michael już napewno bedzie wiedział co myśleć o Twojej wypowiedzi...
Na mnie to już nie działa bo stary jestem. Na Ciebie ma prawo.
Michael lubi karmić bzdetami. Nie raz już mu się to udawało. Jak widzę teraz też, bo podniecenie u niektórych sięga zenitu.
Konkrety... konkrety się dla mnie liczą.
No jak Michael coś powie to nie ma **** we wsidzina pisze: Message 1
I truly love all of you
I am recording tonight, for all of you
you are my true inspiration forever.
I am living for you, and the children,
be alive, be free, feel continuous subcontiouse,
being God.
I love you
M. Jackson and Family
Message 2
You make me sooo happy
I can feel your energy through the walls,