właściwsze byłoby napisać 'do następnej'... wymówki ;DMistiness pisze:także do następnego ; d
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
eej spadaj! kurde, ja naprawdę chcę tam wpaść i spotkać się z Wami. odkąd się zarejestrowałam na MJPT usiłuję to zrobić, a udało mi się tylko 2x spotkać z Tobą. i naprawdę jestem chooolernie zła z tego powodu, a Ty zamiast mnie pocieszyć, to mnie dobijasz jeszcze ehh.jolene_ pisze:właściwsze byłoby napisać 'do następnej'... wymówki ;DMistiness pisze:także do następnego ; d
ale co się odwlecze, to nie uciecze : )
.
Cholera, czemu ja już mam plany na sobotę? Hm, ale zarezewowany mam czas okołopołudniowy, więc może coś się z tego da ulepić.
Erna zadzwonię do Ciebie, ok? Bo mi się zrodził w głowie taki iście szatański pomysł

Erna zadzwonię do Ciebie, ok? Bo mi się zrodził w głowie taki iście szatański pomysł

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No to będzie naprawdę bardzo kameralny zlot.okussa pisze:ja jednak nie dam rady Poddaję się

Ok,ale nie licz Kasiu na żadną wieczorną, wiesz odprowadzkę na busa czy cuś.KASIA pisze:Erna zadzwonię do Ciebie, ok? Bo mi się zrodził w głowie taki iście szatański pomysł
Ja nocuję w okolicach parku.
Czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
- MJfanTASTIC
oki, widze że ze spotkania nitki
w sumie ja w ten weekend jestem na szkoleniu to i tak bym się spóźniła, ale w następny albo jeszcze następny mi pasuje, to co sobota 20.09 albo 27.09??
aha no i w tą sobotę mam wolną chatę (ze szkolenia wracam ok.19-tej) i troche słowackich winiaczy na stanie, więc gdyby ktoś reflektował to dajcie znaki dymne

aha no i w tą sobotę mam wolną chatę (ze szkolenia wracam ok.19-tej) i troche słowackich winiaczy na stanie, więc gdyby ktoś reflektował to dajcie znaki dymne

Ain't no sunshine when he's gone...
- majkelzawszespoko
Właśnie miałam napisać,że mnie jednak napewno nie będzie, a tu widzę spotkania nie ma. Przyznaję się, że jest mi to na rękę
Erna ja Cię chciałam nawiedzić przed, gdzieś w okolicach 14, ale już nieaktualne.
I pozwolę sobie rzucić terminem: 27 września, co Wy na to?

Erna ja Cię chciałam nawiedzić przed, gdzieś w okolicach 14, ale już nieaktualne.
I pozwolę sobie rzucić terminem: 27 września, co Wy na to?
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
What’s going on
- MJfanTASTIC
heeehh Kopeć i tak Ci przeca wisze browaramajkelzawszespoko pisze:troche słowackich winiaczy na stanie, więc gdyby ktoś reflektował to dajcie znaki dymne
noooooo od razu inna gadka!
<znak dymny>

...a tak BTW własnie wróciłam z karaoke z city pubu i jedna panna zaśpiewała Billie Jean i... co tu dużo gadać, zrobiła furorke

Ain't no sunshine when he's gone...
- Erna Shorter