Polska wygrała II konkurs Eurowizji w tańcu dzięki MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Spróbuj tutajcicha pisze:No i super, jakby jeszcze komus udało się to nagrać w fajnej jakosci i udostepnic na forum.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b00dh7yj
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Noo na prawde podobało mi, się rytmy idealne, a do tego myślę, że nie próbowali tak masakrycznie idealnie udawać Michaela po prostu były pewne wstawki ale nie było to przerysowane :)
Jak dla mnie ukłon dla nich ;) było fajnie
hmm i o dziwo nie znałam tej piosenki pierwszej! dobrze nadrabiać zaległości :) bardzo ciekawa jest, heh jak większość :P
Jak dla mnie ukłon dla nich ;) było fajnie
hmm i o dziwo nie znałam tej piosenki pierwszej! dobrze nadrabiać zaległości :) bardzo ciekawa jest, heh jak większość :P
Animal lover, man included.
Cieszę się, że Herbuś i Mroczek zatańczyli do Whatever Happens bo to jest naprawdę wspaniały utwór, jedna z najlepszych kompozycji Michaela. Dzięki temu dużo ludzi w tym fanów Michaela mogło usłyszeć ten utwór w telewizji i go poznać gdyż nie jest on powszechnie znany. Moim zdaniem przy tak wyrównanej stawce gwiazd na eurowizji duży wpływ na zwycięstwo miał też dobór muzyki. Te same ruchy Herbuś i Mroczka nie miałyby tego samego odżwięku przy innej muzyce. Akurat rumba do WH i freestyle do Black or white pasowała idealnie.
- malakonserwa
zgadzam się ! ;)Lukas pisze:Whatever Happens bo to jest naprawdę wspaniały utwór, jedna z najlepszych kompozycji Michaela.
Oboje świetnie tańczyli, ukłony dla tego kto wybierał muzykę!
Ich wygrana pokazuje, że Michaela wciąż ma naprawdę wielu fanów, gotowych nawet do takich poświęcań jak wysyłanie smsów na konkurs Eurowizji :P
tak mi sie teraz nasunęło .. Eurowizja taneczna i hmm .. 'muzyczna' rządzą się zupełnie innymi prawami. Pierwsza docenia repertuar i występ reprezentantów państw, druga - głównie położenie geograficzne. No cóż.
- invincible_girl ;)
Oglądnełam jak już wcześniej wspomniałam również inne występy z innych krajów i tak wspaniałej muzyki nikt nie miał!
Nie chodzi mi tylko o MJa, ale nasz występ był taki urozmaiceniem ...
większosc występów miała najczęściej klasyczny podkład muzyczny.
A tu prosze państwa coś innego i to jeszcze Michael !
Nie chodzi mi tylko o MJa, ale nasz występ był taki urozmaiceniem ...
większosc występów miała najczęściej klasyczny podkład muzyczny.
A tu prosze państwa coś innego i to jeszcze Michael !
- Little_Lilly
nie dostepne videoMaja pisze:Hej!
Wiedzieli co robią wybierając utwory Michaela
Nie widziałam,ale słyszałam że wygrali, na youtube jest już coś wrzucone, można sobie pooglądać
http://pl.youtube.com/watch?v=1R4ySi_VkME