Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Oddane głosy:
Can't Let Her Get Away- 16
Gone Too Soon- 14
Heal The World- 7
Remember The Time- 1
Keep The Faith- 1
In The Closet- 1
Can't Let Her Get Away najsłabszym ogniewm.
Runda 2.
Jam
Why You Wanna Trip On Me
In The Closet
She Drives Me Wild
Remember The Time
Heal The World
Black Or White
Who Is It
Give In To Me
Will You Be There
Keep The Faith
Gone Too Soon
Dangerous
Mój głos- Heal The World. We Are The World wystarczyło. W tej klasie piosenek nawet What More Can I Give wydaje się dużo fajniejsze.
Can't Let Her Get Away- 16
Gone Too Soon- 14
Heal The World- 7
Remember The Time- 1
Keep The Faith- 1
In The Closet- 1
Can't Let Her Get Away najsłabszym ogniewm.
Runda 2.
Jam
Why You Wanna Trip On Me
In The Closet
She Drives Me Wild
Remember The Time
Heal The World
Black Or White
Who Is It
Give In To Me
Will You Be There
Keep The Faith
Gone Too Soon
Dangerous
Mój głos- Heal The World. We Are The World wystarczyło. W tej klasie piosenek nawet What More Can I Give wydaje się dużo fajniejsze.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
To mnie zaskoczylo ,juz sie przygotowywalem do nastepnej rundy ale nie spodziewalem sie ze Gone Too Soon zostanie. Mam nadzieje ze ta runda bedzie ostatnia dla tej piosenki.
Glos na ---- Gone Too Soon
Jesli glownym argumentem przeciwko "Heal The World" jest to ze byla przebojem i jest najczesciej puszczana piosenka w radiu to ja mam kontr-argument "Gone Too Soon " nie byla hitem i jest najrzadziej grana piosenka w stacjach radiowych .
Glos na ---- Gone Too Soon
Jesli glownym argumentem przeciwko "Heal The World" jest to ze byla przebojem i jest najczesciej puszczana piosenka w radiu to ja mam kontr-argument "Gone Too Soon " nie byla hitem i jest najrzadziej grana piosenka w stacjach radiowych .
nie, argumentem jest to, ze to banalna, tandetna, przeslodzona, irytujaca kompozycja.Canario pisze:Jesli glownym argumentem przeciwko "Heal The World" jest to ze byla przebojem i jest najczesciej puszczana piosenka w radiu to ja mam kontr-argument "Gone Too Soon " nie byla hitem i jest najrzadziej grana piosenka w stacjach radiowych
bonusem jest to, ze jest zazynana przez wszystkie stacje radiowe, przez co Jackson utozsamaiany jest z takimi wlasnie mydlinami wokalnymi i zupelna bezplciowoscia muzyczna.
'the road's gonna end on me.'
Nie wiem czy gorzej czy nie. Ale albo cos buja albo nie. Heal The World buja a Gone Too Soon nie.Maverick pisze:Dlaczego według Was 'Gone Too Soon' i 'Remember The Time' to piosenki gorzej skomponowane od 'Heal The World'?
W muzyce pop warstwa tekstowa jest wazna ale nie jest najwazniejsza. Piosenka ma bujac,bujac a czasem pogibac i powytrzasac .
Ale od razu dodam ze Heal The World to tez nie moja bajka ale zeby tak od razu wywalac ja na pysk,nie zasluguje na to.