Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
huczek pisze:
Aha moj glos. Konsekwetnie, chociaz bez przekonania In The Closet.
Oj huczek jak nie zmienisz swego typu to bedziesz jeszcze dluuuuuugo bardzo dluuuugo glosowal na ten sam utwor :/.
Dla mnie "In The Closet" jest na rownym poziomie z "Who Is It",ale no wlasnie ale,ale kazdy osobnik ma jakas swoja estetyke muzyczna ,chociaz ja wiem ze "Who Is It" jest wybitnym utworem to jednak u mnie zajmuje pozycje 7,a to dlatego ze szesc piosenek oddzialowuje na mnie intensywniej i wsrod tej szostki jest tez "In The Closet". A do tego TEN teledysk.
Canario pisze:Oj huczek jak nie zmienisz swego typu to bedziesz jeszcze dluuuuuugo bardzo dluuuugo glosowal na ten sam utwor :/.
No nie wiem czy tak długo bo ja też za chwilę bedę głosować na ITC. Naprawdę niewiele mi robi ten kawałek.
Tylko że podobnie mam z przydługim Remember The Time.
Na najlepszy teledysk będzie osobne Najsłabsze Ogniwo, więc radzę oddzielać wizję od muzyki.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Jak dobrze licze to dzis o 15 powinno sie skonczyc glosowanie w tej rundzie. Chyba ze sie przepisy zmienily a ja nic nie wiem(co sie czesto zdarza-:) i glosujemy dluzej niz 3 dni?
Dzieki Mandey za uswiadomienie.
Kaem gdzie jestes? Przeciez w tym wypadku powinien dzialac chociaz twoj zastepca Maverick.
Chyba ze sie swaty powiodly -:)
Ostatnio zmieniony ndz, 14 wrz 2008, 21:39 przez Canario, łącznie zmieniany 1 raz.
Oddane głosy:
Gone Too Soon- 20
Heal The World- 11
Remember The Time- 2
In The Closet- 1
1 głos po czasie
Gone Too Soon gone too soon.
Runda 3
Jam
Why You Wanna Trip On Me
In The Closet
She Drives Me Wild
Remember The Time
Heal The World
Black Or White
Who Is It
Give In To Me
Will You Be There
Keep The Faith
Dangerous
Mój głos- Heal The World. Jak najszybciej wywalić, bo ktoś doniesie Michaelowi, że piosenka jeszcze jest na liście do głosowania i chłopak przygotuje na nową płytę 10 podobnych. W nagrodę
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you