BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Moja ciocia spod Hamburga przylatuje w środę...ale po pierwsze nie chce jej męczyć, ma już swoje latka, po za tym, chce ominąć jakieś dziwine komentarze typu
: MJ?? O.....Naprawdę się nim interesujesz? A on przypadkiem nie molestował dzieci?? Uważaj na siebie, bo nigdy nic nie wiadomo(i śmiech)
Nie lubię takich sytuacji.
Z resztą, i tak te wszystkie wspaniałe plakaty zdobiły by jedynie wnętrze mojej szuflady...:))
Może na allegro będzie, czy może w empiku xD
poczekam, zobacze
: MJ?? O.....Naprawdę się nim interesujesz? A on przypadkiem nie molestował dzieci?? Uważaj na siebie, bo nigdy nic nie wiadomo(i śmiech)
Nie lubię takich sytuacji.
Z resztą, i tak te wszystkie wspaniałe plakaty zdobiły by jedynie wnętrze mojej szuflady...:))
Może na allegro będzie, czy może w empiku xD
poczekam, zobacze
-
- XMorphineX
Byłam wczoraj w 2 Empikach w Krakowie i nic... pusto!
A zamawiałby ktoś to bym się dołączyła, oczywiście zapłacę. Proszę pisać na moje GG cały czas jestem. Thx
A zamawiałby ktoś to bym się dołączyła, oczywiście zapłacę. Proszę pisać na moje GG cały czas jestem. Thx
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
-
Dzwoniłem do Empiku w Olsztynie i jedna Pani powiedziała żeby się dowiadywać jutro albo pojutrze bo sami nie wiedzą czy taki specjal będą mieli.Albo nie chce im się dobrze sprawdzić bo jeśli ktoś pracuje w tak dużej firmie to powinien być na tyle obcykany żeby wiedzieć gdzie sprawdzić i odpowiedzieć na pytanie klienta a nie kazać mu dzwonić co rano.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
-
A ja uprosiłem siostrę i udało mi się załatwić to pismo w Niemczech-chciałem parę egzemplarzy więcej ale się nie dało-nie lubi Michaela.Mówiła mi że jest tego pełno w sklepie-oni to mają dobrze.Ale i tak będę jeszcze dzwonił do Empiku czy w Polsce będzie dostępne bo jak znam moja siostrę to wyśle mi to dopiero za miesiąc.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
byłam wczoraj w empiku w browarze o godzinie 19:30.. facet w informacji powiedzial ze beda gazety okolo 18... ja byłam w kinie i nie zdazyłam byc na 18... Jak przyszłam o tej 19:30 pytam się czy są... Odpowiedź: Już nie ma....... więc, albo to jakieś inne bravo i oczywiście w informacji źle się orientują (bo jest jeszcze jakies Bravo Hip Hop Special), ale fani się rzucili jak tylko przyszło xD.... załamka
''Mówiła mi że jest tego pełno w sklepie-oni to mają dobrze.''
Skoro tak mówiła to w naszych Empikach powinno się pojawić a jesli nie powinna być możliwosc zamówienia.Na szczęscie znam jeden taki Empik gdzie obsługa jest kompetentna i pojutrze będę wiedzieć co i jak.
Skoro tak mówiła to w naszych Empikach powinno się pojawić a jesli nie powinna być możliwosc zamówienia.Na szczęscie znam jeden taki Empik gdzie obsługa jest kompetentna i pojutrze będę wiedzieć co i jak.