Kolor skóry- dziedziczenie

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

eljiah pisze:BUAHAHAHAHAA... Normalnie padne... Znalazlem niesamowicei smieszne zdejecie... Zarazem bardzo dobry fotomontage :)
Wcale mnie to nie śmieszy.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

..::BuSzMeN::.. pisze:
Widziałem różne śmieszne rysunki z nim, nawet śmieszne mimo, że obraźliwe, ale z tego nie potrafię się śmiać :-/ :-/

Podzielam zdanie.. ale chyba bedziemy musieli sie przyzwyczaic do faktu, ze tu sie czasem dziwne rzeczy dzieja.
Obrazek
eljiah

Post autor: eljiah »

I widzicie... Jakby wam ktos na odcisk wlazl. Mnie to zdjecie tez ne bawi, ale chcialem sprawdzic wasze reakcje. Przewidywalne, niestety...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

eljiah pisze:
LittleDevil pisze:O odpadającym nosie, wybielaniu skóry, niezliczonych operacjach plastycznych, spaniu w namiocie tlenowym, o tym, że dzieci MJ'a nie zostały poczęte drogą naturalną, o pedofilii i tysiącach innych spraw to dziennikarze mówili i pisali na długo przed tym zanim jakiekolwiek polskie forum MJ'a powstało.

BUAHAHAHAHAA... Normalnie padne... Znalazlem niesamowicei smieszne zdejecie... Zarazem bardzo dobry fotomontage :)

Obrazek

LittleDevil?

Lol elijah, dlaczego przypisujesz mi wypowiedz, ktorej autorem nie jestem? Znow zerznales cos od brukowcow... :smiech: :smiech:
(zartuje, wiec nie bij)
Obrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

eljiah pisze:I widzicie... Jakby wam ktos na odcisk wlazl. Mnie to zdjecie tez ne bawi, ale chcialem sprawdzic wasze reakcje. Przewidywalne, niestety...

Czyli po polsku mowiac, chciales po prostu wkur...c nas bez powodu. Aha. Fajny pomysl.
A wlasciwie po co? :-o
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

eljiah pisze:I widzicie... Jakby wam ktos na odcisk wlazl. Mnie to zdjecie tez ne bawi, ale chcialem sprawdzic wasze reakcje. Przewidywalne, niestety...
A mi się podoba. Ktoś wcześniej to zamieścił na forum, podpisując "Co dziś Michael założy do sądu" :)
Po za tym brawa dla autora za... umiejętności.

Elijah, jak zdążyłem zauważyć, czasem ma takie odskocznie z dziwnymi postami :] Ale to jeszcze chyba na granicach dopuszczalności...
eljiah

LittleDevil pisze:Czyli po polsku mowiac, chciales po prostu wkur...c nas bez powodu. Aha. Fajny pomysl.
A wlasciwie po co? :-o
Bo mi sie nudzi, mam bol glowy, siedze sam w domu... Powodow wiele. A wy nie powinnisce sie denerwowac z byle powodu...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Bo mi sie nudzi

To zdejmij sweter i go pilnuj nenene :smiech:

A tak wlasciwie, to czemu Cie nie ma na gg? Znikasz na cale miesiace, potem sie nagle pojawiasz ni stad ni z owad... Nieladnie!
Obrazek
eljiah

LittleDevil pisze:
A tak wlasciwie, to czemu Cie nie ma na gg? Znikasz na cale miesiace, potem sie nagle pojawiasz ni stad ni z owad... Nieladnie!
Ba ja sie droga LittleDevil w Anglii ucze :surrender: . Niestety bywam w diomku raz na dwa miechy. teraz mam wakacje do 6 wrzesnie wiec na GG jestem, mimo ze mnie nie ma:0 Znaczy sie niewidoczny... :mj:
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

eljiah pisze: jestem, mimo ze mnie nie ma:

aha, to taki z Ciebie artysta! :hahaha:
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Eljiah nie denerwuj się. My po prostu także wyrażamy swoje opinie. Po to właśnie jest chyba to forum, nie?
eljiah

..::BuSzMeN::.. pisze:Eljiah nie denerwuj się. My po prostu także wyrażamy swoje opinie. Po to właśnie jest chyba to forum, nie?
A kto ci powiedzial ze sie denerwuje? Ja tylko 3 razy w zyciu sie zdenerwowalem i wierz mi, nie bylo to mile dla nikogo... nenene :-) :smiech:
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

eljiah pisze: A kto ci powiedzial ze sie denerwuje? Ja tylko 3 razy w zyciu sie zdenerwowalem i wierz mi, nie bylo to mile dla nikogo... nenene :-) :smiech:
dlaczego niemile? posikales sie ze zlosci? :smiech: :-P
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

A ja idę się kapać bo przyjechałem własnie z nad morza,umęczony słońcem ale fajnie opalony.Wracajšc słuchałem sobie Michaela(paszteta) i nie myslałem o kodach genetycznych , dzieciach , i innych pierdołach.....słuchałem......tylko słuchałem i było mi przyjemnie...

PS-Kurcze ostatnio tak rzadko tu zagladam , ale widze że i bezemnie sobie doskonale radzicie...a odnosnie tego tematu....hmmmmm....nie ma tego mięsa co by na pasztet nie wyszło........co córka zrobisz??nic nie zrobisz......

Yolcia pięknie wyartykułowałas tu kombinejszon genowe....jak zwykle jestem z Ciebie dumny.Anasz Elijaszek jaka zadziora.

O i jeszcze na koniec przyłacze się wszystkimi częsciami ciała do osób które uważaja że zamykanie tematów kiedy dyskusja przybiera bardziej pikantny ton to idiotyzm.Problemy i niezgody zawsze sš i będa bo tak już ciulowo jestesmy stworzeni ale problemy sa po to aby je rozwiazywać a nie zamykać..Dziękuje.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

eljiah pisze: Obrazek
A ja jak widze to zdjęcie to mi sie przypominają Lemingi, taka stara gierka. :wariat:

Obrazek
ODPOWIEDZ