BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

boskar2007 pisze:Kto się pyta napewno nie błądzi.Od tego właśnie jest Empik żeby takie rzeczy ściągać ,chociażby na życzenie klienta,numer jest przecież jak najbardziej aktualny.
Masz racje-kto pyta nie błądzi-ta głupa guła w info powiedziała mi że nie będą sprowadzać tego numeru w żadnym z poznańskich Empików.POzostaje jedynie zobaczyć za jakies dwa,trzy dni albo zamówic bezposrednio(co własnie zrobię).Na mój tok myslenia co to za problem zamówic skoro zwykłe Bravo sprowadzają.Nawet na indywidualne zamówienia nie sprowadzą tego.Kumacie baze??? :zly:
Obrazek

Post autor: DirtyDiana94 »

A czym się za to płaci?.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
maryska17

Post autor: maryska17 »

DirtyDiana94 pisze:A czym się za to płaci?.
w Empiku możesz nawet euro.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Czy ktoś już ma to Bravo Legends?

Wujek będąc obecnie w niemczech pyta się na wszystkich stacjach benzynowych (tirem jeździ, więc wiecie) i nigdzie tego nie ma.
Jak to jest?
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
kostka

Post autor: kostka »

Ja dostanę w niedzielę lub w sobotę :D:D Już się nie mogę doczekać!
Awatar użytkownika
Mrs.Jackson

Post autor: Mrs.Jackson »

Mój wujek był w Niemczech i kupił mi to w księgarni. Podobno pełno tego było. Więc sądze że dostępne jest to raczej w sklepach w stylu empik,ksiegarniach itp. Wydaje mi sie że u nas w Polsce na stacjach też nie sprzedają Bravo. Prędzej znajdziesz tam CKMy i Playboyie :)
And be careful of what you do cause the lie becomes the truth...
Obrazek
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Ja już nie dzwonie bo już nie mam cierpliwości z nimi rozmawiać .Może komuś się uda dorwać to w Empiku.Coś czyje że to Brawo niedługo będzie na Allegro.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

A moze ktoś wie jak to mozna zamówić on line
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Damian wcześniej podawał ten e-mail: einzelheft@pvn.de
[*]

Obrazek
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Aby rozwiać wszelkie EMPiKowe (i nie tylko) nadzieje, zacytuję tu wiadomość jaką otrzymałem, od niejakiego pana Arka Salaka z EuroPressu (mam nadzieję, że się nie obrazi ;)):
Szanowny Panie,
Z informacji jaka otrzymalismy od niemieckiego wydawcy; ze wzgledu na ograniczony naklad tego wydania, nie jest ono przeznaczone na eksport m.in. do Polski, tym samym nie bedzie ono dostepne na polskim rynku.

Z pozdrowieniami,

Arkadiusz Salak
=================================
EuroPress Polska Sp. z o.o. Dział Subskrypcji
01-248 Warszawa, ul. Jana Kazimierza 46/54
tel (+48 22) 877 20 80 fax (+48 22) 877 20 70
==============================================
Sad Rejonowy dla m. st. Warszawy, XII Wydzial Gospodarczy,
nr KRS 0000117845, NIP 521-008-43-07, Regon 012543608,
kapital zakladowy - PLN 60 000
==============================================
boskar2007

Jak na mój mały rozumek sprawa wygląda tak.Mi siostra mówiła że jest tam tego pełno,ktoś jeszcze na forum to nawet potwierdził.Czyli nie wiem dlaczego jest w ogóle mowa o ograniczonym nakładzie.Mnie się wydaje oni doskonale wiedzą że Michael nie jest już taki popularny w Polsce jak 10 lat temu i boją się że tego typu specjale mogą wcale nie sprzedać,więc wolą w ogóle tego pisma nie zamawiać.Ale żeby na życzenie klienta tego sprowadzali?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Też tego nie kumam.A może robią międzynarodową akcję liczenia fanów MJa i dlatego tylko stamtąd można zamawiać. glupija
Ok.Ja wysłałam zamówienie na 3 egzemplarze-mam nadzieje że tego typu ograniczeń tam nie ma co do ilości zamawianych sztuk ;-)
Obrazek

No właśnie,ale On-line można zamawiać.Kolejna zagadka.
maryska17

Post autor: maryska17 »

Jeanny100 pisze:Ja wysłałam zamówienie na 3 egzemplarze-mam nadzieje że tego typu ograniczeń tam nie ma co do ilości zamawianych sztuk
a już zamówiłaś? (Jakbyś na gg mogła wejść).

Mam nadzieję, że jednak da radę dostać w Empiku, w czwartek będę wiedziała czy w Rudzie Śląskiej będzie- jak coś dam znać.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

No i tak to bywa.

Polskie bravo by się do roboty wzięło. Specjalne wydanie zrobiło o Tokio Hotel, o Dodzie zrobiło, a o MICHAELU NIE ZROBIĄ?.
Żal, żal mi polskiego wydania tej gazety bo jak się ją otwiera to aż boli.

No cóż, trzeba czekać może na allegro ktoś wystawi... Jakby ktoś kupował, z chęcią bym odkupiła.
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
ODPOWIEDZ