Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.
Jednym z nich jest "Jam" i wlasnie na ta piosenke teraz oddaje glos. Nigdy za nia nie przepadalam. W calosci przesluchalam ja moze ze 3 razy zawsze przerzucam. Wedlug mnie ani rap Michasia, ani refren, ani muzyka nie powala. Mam wrazenie, ze nic tu do siebie nie pasuje Takie dziwne cus
Jednym z nich jest "Jam" i wlasnie na ta piosenke teraz oddaje glos. Nigdy za nia nie przepadalam. W calosci przesluchalam ja moze ze 3 razy zawsze przerzucam. Wedlug mnie ani rap Michasia, ani refren, ani muzyka nie powala. Mam wrazenie, ze nic tu do siebie nie pasuje Takie dziwne cus
Ostatnio zmieniony sob, 20 wrz 2008, 19:20 przez drizza, łącznie zmieniany 1 raz.
mam dylemat:D nie chce aby odpadlo KTF ani JAM :/głosuję na Why You Wanna Trip On Me | ten kawałek nigdy mnie nie porywał, nigdy nie poprawiał mi samopoczucia,nigdy nie chciało mi sie przy nim tańczy. Natomiast przy JAM uwielbiam tańczy, KTF zawsze mnie uspokaja, poprawia mi samopoczucie
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- malakonserwa
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- Speed Demon
"Jam" na pewno powinien zajść wysoko. Ma gigantycznego kopa, tak gigantycznego, że potwierdza tylko wieloletnią tradycję płyt Michaela - że utwór otwierający musi mieć kopa, czy to "Don't stop", czy "Wanna be", czy też "Bad" - utwór musi mieć energiczny refren. Po pierwszym utworze często zapamiętuje się charakter całej płyty, a "Jam" jest na pewno bardzo reprezentatywny.
A "Keep the faith" to naprawdę dobra kompozycja, którą swoją drogą słuchałem w czasie rekrutacji na studia i sprawdziła się świetnie;) ale jednak - najsłabszy z pozostałych musi odejść
A "Keep the faith" to naprawdę dobra kompozycja, którą swoją drogą słuchałem w czasie rekrutacji na studia i sprawdziła się świetnie;) ale jednak - najsłabszy z pozostałych musi odejść
- majkelzawszespoko
drizza pisze:Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.
nic a nic, a nic a nic, a nic a nic, a nic a nic... i tak dalej...
wiesz to dobrze. wiesz. jaki rap michasia? ? ? (ten znak zapytania to w ogóle nie wiem sam komu stawiam, chyba allahowi) łojezuuuuu.
gdybys mi wytlumaczyl(a) o co Ci chodzi, to byłabym wdziecznamajkelzawszespoko pisze:drizza pisze:Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.
nic a nic, a nic a nic, a nic a nic, a nic a nic... i tak dalej...
wiesz to dobrze. wiesz. jaki rap michasia? ? ? (ten znak zapytania to w ogóle nie wiem sam komu stawiam, chyba allahowi) łojezuuuuu.