Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

drizza

Post by drizza »

Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.
Jednym z nich jest "Jam" i wlasnie na ta piosenke teraz oddaje glos. Nigdy za nia nie przepadalam. W calosci przesluchalam ja moze ze 3 razy nenene zawsze przerzucam. Wedlug mnie ani rap Michasia, ani refren, ani muzyka nie powala. Mam wrazenie, ze nic tu do siebie nie pasuje :surrender: Takie dziwne cus glupija
Last edited by drizza on Sat, 20 Sep 2008, 19:20, edited 1 time in total.
Image
Dangerous

Post by Dangerous »

Dobra to Jam by nie odpadło Keep The Faith
Małgosia

Post by Małgosia »

dobra, zaraz się wszyscy na mnie rzucą, ale trudno
Black or White
ta piosenka irytuje mnie od samego początku.
Jakaś taka za długa jest.
Bardzo rzadko po nią sięgam.
Watch and see how fun I'm gonna be
Wiśnia

Post by Wiśnia »

mam dylemat:D nie chce aby odpadlo KTF ani JAM :/głosuję na Why You Wanna Trip On Me | ten kawałek nigdy mnie nie porywał, nigdy nie poprawiał mi samopoczucia,nigdy nie chciało mi sie przy nim tańczy. Natomiast przy JAM uwielbiam tańczy, KTF zawsze mnie uspokaja, poprawia mi samopoczucie
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Basia1992

Post by Basia1992 »

Keep The Faith
Image

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
malakonserwa

Post by malakonserwa »

She Drives Me Wild najsłabszym ogniwem.
:rocky:
nauka tańca Jordana doprowadza
mnie do niekontrolowanego wybuchu śmiechu.
No i to jest właśnie piękne! :-)

Remember The Time
Ani muzyka, ani teledysk. Nawet paluszek.
Fe. Słaby utwór, słaby.
Image
Smooth_b

Post by Smooth_b »

In The Closet
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

"Jam"
Image
Pank

Post by Pank »

Keep the faith. Jam to coś, pierwsza piątka z pewnością.
Speed Demon

Post by Speed Demon »

"Jam" na pewno powinien zajść wysoko. Ma gigantycznego kopa, tak gigantycznego, że potwierdza tylko wieloletnią tradycję płyt Michaela - że utwór otwierający musi mieć kopa, czy to "Don't stop", czy "Wanna be", czy też "Bad" - utwór musi mieć energiczny refren. Po pierwszym utworze często zapamiętuje się charakter całej płyty, a "Jam" jest na pewno bardzo reprezentatywny.

A "Keep the faith" to naprawdę dobra kompozycja, którą swoją drogą słuchałem w czasie rekrutacji na studia i sprawdziła się świetnie;) ale jednak - najsłabszy z pozostałych musi odejść
Xander

Post by Xander »

Why You Wanna Trip On Me
Image
Agnes

Post by Agnes »

Keep the faith
majkelzawszespoko

Post by majkelzawszespoko »

drizza wrote:Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.
Jednym z nich jest "Jam" i wlasnie na ta piosenke teraz oddaje glos. Nigdy za nia nie przepadalam. W calosci przesluchalam ja moze ze 3 razy nenene zawsze przerzucam. Wedlug mnie ani rap Michasia, ani refren, ani muzyka nie powala. Mam wrazenie, ze nic tu do siebie nie pasuje :surrender: Takie dziwne cus glupija

nic a nic, a nic a nic, a nic a nic, a nic a nic... i tak dalej...

wiesz to dobrze. wiesz. jaki rap michasia? ? ? (ten znak zapytania to w ogóle nie wiem sam komu stawiam, chyba allahowi) łojezuuuuu.
ImageImage
okussa

Post by okussa »

Remember The Time i nie spoczne poki sie tego nie pozbede;p
drizza

Post by drizza »

majkelzawszespoko wrote:
drizza wrote:Na "Keep the faith" nie zaglosuje jeszcze przez co najmniej dwie rundy. Mam nadzieję, że i w tej sie obroni, bo według mnie piosenka bardzo fajna i na pewno sa na plycie gorsze kawałki.

nic a nic, a nic a nic, a nic a nic, a nic a nic... i tak dalej...

wiesz to dobrze. wiesz. jaki rap michasia? ? ? (ten znak zapytania to w ogóle nie wiem sam komu stawiam, chyba allahowi) łojezuuuuu.
gdybys mi wytlumaczyl(a) o co Ci chodzi, to byłabym wdzieczna :-/
Image
Locked