MJ Remixy (linki do nieoficjalnych remixów)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

Bad Mix
Awatar użytkownika
Daiana

(przepraszam ale mi link nie wskoczyl,naprawiam wiec szybciutko moj blad i podaje link) Bad Mix http://www.megaupload.com/?d=Y31HV5RL
Awatar użytkownika
Daiana

Awatar użytkownika
Daiana

Mandey

Post autor: Mandey »

Proponowałbym lekko zwolnić. Po raz wcinasz się w temat kolegi Privacy po dwa mogłabyś podawać tytuły mixów, bo takie pobieranie w ciemno nie każdemu się podoba...
Jak już jednak zdecydujesz się dawać te mixy to proponuję w tym temacie...
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 7812#87812
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Daiana

nie rozumiem co to znaczy wcinac sie Mandey(w koncu to tez i nie Twoj temat wiec skoro mamy byc uczciwi to Ty tez sie wcinasz,no chyba ze jestes adwokatem Privacy...moze jednak pozwolisz sam ze privacy sie wypowie czy Jemu to przeszkadza),coz za niedorzecznosc,w koncu to jest temat remiksy Michaela wiec dorzucam to co mam dzielac sie tym z innymi,to nie jest wiec wcinanie sie tylko moja dobra wola,poza tym jesli nie masz takiej potrzeby to nie sciagaj inni moga byc jednak zainteresowani.I na koniec,podales mi linka gdzie sa umieszczone remixy sugerujac abym tam ewentualnie umieszczala swoje,temat jest zalozony przez Ciebie wiec nie bede Ci sie wcinac w temat i niczego tam nie bede umieszczac.pozdrawiam
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Daiana napisalas 10 postow pod rzad, a sa takie niepisane zasady forowego savoir vivre, ze nie pisze sie dwoch postow pod soba w krotkim odstepie czasowym, a jesli chce sie cos dodac, wtedy uzywa sie opcji edit...
jest przejrzysciej...

a uwaga o opisywaniu mixow to tez dla ogolnego dobra, bo zanim ktos sciagnie milo wiedziec co to jest, bo potem sie okaze, ze dany remix juz sie ma i tylko czas stracony moj i twoj.

a poza tym to milo, ze udostepniasz i sie dzielisz :)
'the road's gonna end on me.'
Mandey

Diana pisze:nie rozumiem co to znaczy wcinac sie Mandey(w koncu to tez i nie Twoj temat wiec skoro mamy byc uczciwi to Ty tez sie wcinasz,no chyba ze jestes adwokatem Privacy...moze jednak pozwolisz sam ze privacy sie wypowie czy Jemu to przeszkadza),coz za niedorzecznosc,w koncu to jest temat remiksy Michaela wiec dorzucam to co mam dzielac sie tym z innymi,to nie jest wiec wcinanie sie tylko moja dobra wola,poza tym jesli nie masz takiej potrzeby to nie sciagaj inni moga byc jednak zainteresowani.I na koniec,podales mi linka gdzie sa umieszczone remixy sugerujac abym tam ewentualnie umieszczala swoje,temat jest zalozony przez Ciebie wiec nie bede Ci sie wcinac w temat i niczego tam nie bede umieszczac.pozdrawiam
Jaki link z moimi mixami?
Patrz uważnie zanim coś napiszesz. Link który podałem do temat gdzie każdy zapodawał jakiś mix który znalazł, więc nie rozumiem aluzji...

Aha... Podajesz oficjalnie dostępne mixy a to jest tutaj zabronione. Beat It (Moby's Sub Mix) to mix oficjalny. ;-)
Awatar użytkownika
Daiana

homesick nie wiedzialam ze sa takie zasady co do postow,nie sadzilam ze to ma jakies znaczenie,dzieki za wyjasnienie.....co do Mandey to Ty czytaj uwazniej,napisalam ze temat zakladales Ty a nie ze Ty tam wszystko sam umieszczales,przeczytaj sobie jeszcze raz co napisalam bo widze ze nie zrozumiales wiec aluzja aby patrzec uwazniej co pisze tyczy sie Ciebie a nie mnie
Mandey

Aha no :smiech:
Tak ja zakładałem, ehm :smiech:
Miło było :smiech:

Ja umiem dobrze czytać jeszcze i widzę że temat z linka założył joshua a nie ja.
Z mojej strony to wszystko. :wariat:
Awatar użytkownika
Daiana

ok sprawdzilam i zwracam honor,rzeczywiscie to nie byl Twoj temat
Awatar użytkownika
Privacy

Post autor: Privacy »

Ojej, ale bałagan. Myślę że te kilka dni da się naprawić. Serdecznie przepraszam za przerwę w uploadzie i jedziemy dalej.
Literka E:

Earth Song
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Awatar użytkownika
Privacy

Post autor: Privacy »

Kolej na literę G:

Get On The Floor
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Awatar użytkownika
polishblacksoul

"Butterlies" of Louisforever

Post autor: polishblacksoul »

A mnie ostatnio zupełnie "wciągnął" ten remiks piosenki Butterflies. Z melancholijnego i nastrojowego utworu (notabene jednego z moich ulubionych), autorowi miksu udało się zrobić coś naprawdę miłego dla ucha a jednocześnie żwawego, do potańczenia.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Świetny remix Billie Jean (naprawdę inny niż wszystkie które do tej pory były).

30. Michael Jackson - Billie Jean 2008 (Offer Nissim Remix)
http://www.speedyshare.com/235926172.html
ODPOWIEDZ