katek8 wita Was :))
katek8 wita Was :))
Cześć! Mam imię Kasi :)
Od jakiegoś czasu śledzę forum, do tej pory biernie, ale to się zmieni ;)
Fanką Michaela Jackosna po raz drugi zostałam w tym roku :)
Wcześniej, tj. jak miałam lat 10 :)) baaaardzo kręciła mnie muzyka, jak i sam Michael J. Właśnie dzięki Niemu zaczęłam intensywnie uczyć się języka angielskiego...
Dziś, jak już troszkę przeżyłam na tym świecie i trochę posłuchałam muzyki, mogę stwierdzić, że tytuł króla pop, jak najbardziej mu się należy... niesamowity głos, niesamowity taniec, niesamowita muzyka, niesamowity tekst. Cała Jego postać jest niesamowita.
Jak słucham Jego wykonania, to serce mi się śmieje, mam wrażenie że staję się innym człowiekiem. Zaraża optymizmem, poczuciem humoru, dobrocią i... miłością do ludzi :) Tak, tak...
Dziękuję Ci Michael, że istniejesz, i że tak wiele zrobiłeś dla muzyki. Bardzo dużo dzięki temu zrozumiałam...!
Pozdrawiam wszystkich!
k8
Od jakiegoś czasu śledzę forum, do tej pory biernie, ale to się zmieni ;)
Fanką Michaela Jackosna po raz drugi zostałam w tym roku :)
Wcześniej, tj. jak miałam lat 10 :)) baaaardzo kręciła mnie muzyka, jak i sam Michael J. Właśnie dzięki Niemu zaczęłam intensywnie uczyć się języka angielskiego...
Dziś, jak już troszkę przeżyłam na tym świecie i trochę posłuchałam muzyki, mogę stwierdzić, że tytuł króla pop, jak najbardziej mu się należy... niesamowity głos, niesamowity taniec, niesamowita muzyka, niesamowity tekst. Cała Jego postać jest niesamowita.
Jak słucham Jego wykonania, to serce mi się śmieje, mam wrażenie że staję się innym człowiekiem. Zaraża optymizmem, poczuciem humoru, dobrocią i... miłością do ludzi :) Tak, tak...
Dziękuję Ci Michael, że istniejesz, i że tak wiele zrobiłeś dla muzyki. Bardzo dużo dzięki temu zrozumiałam...!
Pozdrawiam wszystkich!
k8
Witam wieczorową porą, katek8.
Interesujące. W Twoim nicku zobaczyłam tak jakby swoje odbicie.
Kate K-inicjał nazwiska 8-moja osobista magiczna liczba.
Rozumiem, że teraz ją z kimś podzielam, czy może przypadkowo tam się wkradła? ;)
Mam nadzieję, że będzie Ci się miło dyskutowało.

Rozumiem, że teraz ją z kimś podzielam, czy może przypadkowo tam się wkradła? ;)
Z ukrycia prosto pod nóż krytyki. Odważnie.katek8 pisze:Od jakiegoś czasu śledzę forum, do tej pory biernie, ale to się zmieni ;)
Mam nadzieję, że będzie Ci się miło dyskutowało.

onlyKATE pisze:Witam wieczorową porą, katek8.
Kate= kasia
k8= kate= kasia
KasiaKasia :)
tylko tyle, bez żadnych ukrych liczb ;)
Od zawsze używam tego nicku, gdziekolwiek bym nie pisała :)
onlyKate również Cię ciepło witam; moją imienniczkę :)

koniec marzeń- 25.06.09 r...
Witam
zapraszam
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0

moze bedziesz sie pojawiac na śląskich MinizlotachŚląsk i Zagłębie... ;)

zapraszam

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0
- XMorphineX