Michael Jackson - King of Pop (2008)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Czy zamierzasz kupić kolejną składankę Michaela?

Tak, niezależnie co się na niej znajdzie
49
42%
Tak, o ile pojawią się na niej utwory mniej znane lub ciężej dostępne (np. "Got the Hots" czy "Say say say")
51
43%
Nie! Nigdy! W życiu! Nie dam się!
18
15%

Liczba głosów: 118

Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Wlasnie przed chwila pojawila sie wiadomosc na:
http://www.kingofpop.pl

;-)

Nic nowego na napisali...
Obrazek
Awatar użytkownika
LoveMichaelJackson

Post autor: LoveMichaelJackson »

no akurat to widzalam ale jestem ciekawa czy bedzie napisana lista tych osob co wygraly?? moze wiecie?
GIVE IN TO ME :*
Obrazek
Awatar użytkownika
m-m1kea

LoveMichaelJackson pisze:no akurat to widzalam ale jestem ciekawa czy bedzie napisana lista tych osob co wygraly?? moze wiecie?
Jesli ktos wygra, to pewnie skonaktuja sie z nim. Poprzez droge telefoniczna, badz przez e-mail... Innej drogi nie widze.
Obrazek
Awatar użytkownika
LoveMichaelJackson

Post autor: LoveMichaelJackson »

aha dzieki ale wolala bym jak by byla jakas lista ;/ no zapewne czytaja to wsyztsko ciekawe ile to potrwa;/
GIVE IN TO ME :*
Obrazek
Awatar użytkownika
m-m1kea

LoveMichaelJackson pisze:aha dzieki ale wolala bym jak by byla jakas lista ;/ no zapewne czytaja to wsyztsko ciekawe ile to potrwa;/
Watpie by Sony czytalo zyczenia, przypuszczam i wiem, ze to bedzie wybieranie metoda na "chybil-trafil".
Moze lista sie pojawi, tego nie wiemy.
Obrazek
Kamila

Post autor: Kamila »

dobrze że piszecie o tym bo o ile pamiętam to wszyscy wygrani mieli być na stronie king of pop w sumie 30 nagród i dzisiaj to miało być.Też nie wiem o co chodzi ale uważam że te nagrody są z góry ukartowane sory ale nie wierzę w sprawiedliwość.Jeżeli będziecie wiedzieli że podali na stronie dajcie znać.

Czytałam regulamin i na razie nie ma niczego co potwierdzało by to co pisali.Osobiście uważam żylko MJ Dance było ok i clear .Zobaczymy jak Sony podejdzie do tematu bo na temat radia zet nie chcę komentować.
KKI
katek8

Post autor: katek8 »

Jestem szczęśliwą posiadaczką australijskiego K.O.P i od jakiegoś czasu słucham tylko i wyłącznie tego. W domu, w pracy, w samochodzie... ba! Nawet Mistrz usypia mnie, gdy kładę się spać :D

Już nie mogę się doczekać polskiej wersji Kinga :)
koniec marzeń- 25.06.09 r...
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

No i jak tam wygląda sprawa zwycięzców.Czemu tak długo nie ma listy wygranych?
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Kamila

Post autor: Kamila »

Wszystko już jasne Boskar tak jak myśałam zwycięcy zostaną poinformowani e-mailowo do 48 godz. czyli 2 dni myślę że liczą od dnia dzisiejszego bo dzisiaj o tym napisali na stronie king of pop.Czyli wątpię żeby było to uczciwe bo z tego wynika że zwycięcy nie zostaną opublikowani tak jak zapowiadali na stronie.Ciekawe czy na polskiej edycji będą ci najlepsi ze swoimi dedykacjami.Czas pokaże.Jak ktoś zostanie poinformowany o wygranej niech da znać jestem ciekawa czy już dzisiaj będziemy informowani.
KKI
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Składanka typu najwieksze przeboje. Bardzo żałuję, ze nie ma na niej niektórych piosenek z Invincible np. Whatever happens lub 2000 Watts.
Obrazek
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Nawet WP pisze o "KOP-ie", jako o "królu w pigułce". Faktycznie, może to i jest "król w pigułce", ale przecież nie tego chcieliśmy...!!! :rocky:
http://muzyka.wp.pl/id,71893,size,2,galeria.html
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

poprostu ręce opadają ;/ CZYSTA KOMERCJA ZE STRONY SONY POLSKA.
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Lika pisze:Tak po prostu miało być i tyle! Wariat
No Lika proszę cie,tak tak wszystko było ustalone z góry,no weź mnie nie rozwalaj na drobne,prosze. Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?! Cały czas byłem i jestem w kontakcie z osobą która jest jedną z osób odpowiedzialnych za to głosowanie i ogólnie medialnie związana z King Of Pop.Wczoraj mi napisał abym Wam przekazał:

"prawda jest taka, ze na te 100.000 glosow, to glosy forumowiczow to niewielki ułamek %,najwiekszy ruch na stronie byl zawsze po porannych audycjach Radia Zet, wiec ludzie wchodzli masowo i glsowali na piosenki,ktore znaja...nie ma co sie dziwic,ze tracklista jest hitowa...bo zdecydowana liczba glosow pochodzi od ludzi, ktorzy slyszeli o akcji w mediach...a tych jest zdecydowanie wiecej niz tych, ktorzy udzielaja sie na forum..."

i chyba najlepszy komentarz pod naszym adresem:

"tracklista jest w 100% wynikiem glosowania,czy Majowki w to wierza, czy jak zwykle doszukuja sie spiskow we wszystkim,co zwiazane z MJ"
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Maro pisze:Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?!
Wiem (y) i rozumiem (y).
Mandey pisze:To nie taka prosta sprawa bo my sobie chcemy. I co najważniejsze. Fanów w Polsce nie tylko na tym forum mamy. Są inne fora a i także masa ludzi ceni twórczość MJ nie udzielając się na żadnym z nich. Tu zagłosuje 100 osób a 2000 innych może sprawić że ten składak nie będzie wyglądał totalnie po naszej myśli.
Tutaj przewidziałem taki scenariusz, niestety. Tyle że nie 2 tys. a prawie 100 tys. ludków głosowało. Wyszło jak wyszło. Zobaczymy jak się sprzeda. Myślę że może być podobnie z popularnością jak w przypadku kotleta "Thriller 25". Czyli przyzwoicie. Maro pozdrów informatora. ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Maro pisze:Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?!
No raczej nie sądze, zeby te 100 tys głosów pochodzilo tylko i wyłacznie od fanów, więc myśle, że było właśnie tak jak piszesz.
Mandey pisze: Zobaczymy jak się sprzeda. Myślę że może być podobnie z popularnością jak w przypadku kotleta "Thriller 25". Czyli przyzwoicie. Maro pozdrów informatora. ;-)
Uważam, ze sprzedaż będzie porównywalna. Może trochę mniejsza ze względu na to ,ze nie bedzie tam nowego materiału tak jak w przypadku mixów.
Obrazek
ODPOWIEDZ