http://www.kingofpop.pl

Nic nowego na napisali...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
No Lika proszę cie,tak tak wszystko było ustalone z góry,no weź mnie nie rozwalaj na drobne,prosze. Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?! Cały czas byłem i jestem w kontakcie z osobą która jest jedną z osób odpowiedzialnych za to głosowanie i ogólnie medialnie związana z King Of Pop.Wczoraj mi napisał abym Wam przekazał:Lika wrote:Tak po prostu miało być i tyle! Wariat
Wiem (y) i rozumiem (y).Maro wrote:Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?!
Tutaj przewidziałem taki scenariusz, niestety. Tyle że nie 2 tys. a prawie 100 tys. ludków głosowało. Wyszło jak wyszło. Zobaczymy jak się sprzeda. Myślę że może być podobnie z popularnością jak w przypadku kotleta "Thriller 25". Czyli przyzwoicie. Maro pozdrów informatora.Mandey wrote:To nie taka prosta sprawa bo my sobie chcemy. I co najważniejsze. Fanów w Polsce nie tylko na tym forum mamy. Są inne fora a i także masa ludzi ceni twórczość MJ nie udzielając się na żadnym z nich. Tu zagłosuje 100 osób a 2000 innych może sprawić że ten składak nie będzie wyglądał totalnie po naszej myśli.
No raczej nie sądze, zeby te 100 tys głosów pochodzilo tylko i wyłacznie od fanów, więc myśle, że było właśnie tak jak piszesz.Maro wrote:Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?!
Uważam, ze sprzedaż będzie porównywalna. Może trochę mniejsza ze względu na to ,ze nie bedzie tam nowego materiału tak jak w przypadku mixów.Mandey wrote: Zobaczymy jak się sprzeda. Myślę że może być podobnie z popularnością jak w przypadku kotleta "Thriller 25". Czyli przyzwoicie. Maro pozdrów informatora.