Dior inspiruje się Michaelem Jacksonem

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

KASIA

Post by KASIA »

siadeh_ wrote: Byłabym nawet w stanie znieśc faceta w czyms takim (o ile wybrałby te zestawy czarno - czerwone, bo inaczej to: "Przykro mi kochanie. Dzis spisz na kanapie! " ), ale nie znioslabym na pewno TAKIEGO faceta, jak Ci panowie... to maja być modele?? To jakis koszmar! Ja lubię wampiry, a one jak wiadomo problemów z nadwaga nie maja,ale jednak meżczyzna to powienien byc meżczyzna , a nie takie chuchro wynędzniałe! Litości! jak do takiego podejśc? Dotknac? Toz sie rozsypie! Ja lubie szczupłych chłopców- przyznaje się bez bicia ale to to już dla mnie jakieś zombie. W takich kategoriach jestem w stanie przyjąc ich wygląd, ale jak mi sie takie cuś podaje za modela to nie wiem- smiac się czy płakac?
THRILLER wrote:Modele faktycznie wyglądają jak z innej planety,
Oni poprostu naćpani są :wariat: Takie głupie miny wszyscy mają :wariat: A jeśli nie naćpani to pewnie musieli sobie wszyscy robić zastrzyki z jadu kiełbasianego :wariat: Ale w sumie oni za młodzi na zmarszczki :wariat: :knuje: :podejrzliwy: To może normalnie niewyspani są :wariat: glupija :mj:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
kaem

Post by kaem »

Białe skarpetki znów przestają być porażką?
la_licorne

Post by la_licorne »

Już to raz mówiłam... Ta kolekcja jest paskudna glupija , zresztą jak większość dzisiejszej mody... :surrender:

Ciekawe czy można ten pokaz dorwać np. na Fashion TV...hmm... :knuje:

Jak dla mnie Michael Bush jest lepszym projektantem. japrosic
Dangerous

Post by Dangerous »

Może wreście poszlo po rozum do głowy i teraz wiedzą co dobre.
CZesć wam wszystkim.
Yana

Post by Yana »

la_licorne wrote:Już to raz mówiłam... Ta kolekcja jest paskudna glupija , zresztą jak większość dzisiejszej mody... :surrender:
Szczerze mówiąc mnie też nie za bardzo przypadła do gustu.
Michael is the best !!!
kate

Post by kate »

Dangerous wrote:CZesć wam wszystkim.
Dobry Wieczór :)
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Mi sie widzi tylko ta czerwona kurtka. Reszta to chyba tylko "sztuka", bo nosic sie tego nie da. Zreszta to normalne, bo "Haute Couture" nigdy nie produkuje ciuchow, ktore szanujacy sie czlowiek by zalozyl. Ale w sumie Dior sie dobrze spisal, bo przynajmniej w pewien sposob oddal hold Miskowi. Dobrze tylko, ze zapomnial o tych fioletowych skarpetkach i spodniach od pizamy.
Image
Yana

Post by Yana »

LittleDevil wrote:Mi sie widzi tylko ta czerwona kurtka.
Czerwona owszem może być, ale ta czarna też ujdzie.
Michael is the best !!!
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

Jeszcze cos o tych modelach... Niech im ktos da jesc! :diabel: :hahaha:

No i pozdrowka dla Panka, bo o nim tez wspomniano... PANK, WRACAJ!!!
Image
la_licorne

Post by la_licorne »

kate wrote:
But eating utensils were what Jackson was thinking. "He said, 'How are you going to make that into clothing for me?"'

The result was a jacket with knives, forks and spoons hanging from the front.
:wariat: :wariat: i może jeszcze glupija
Miałam tę kurtke kiedyś na plakacie, jest naprawde śliczna, wbrew pozorom... Może ktoś ma jeszcze to zdięcie, możnaby je tu wkleić...
kate

Post by kate »

Może jest śliczna, ale trzeba przyznać, że kiedy się to czyta, to brzmi dziwnie :-)
Pank

Post by Pank »

KASIA wrote:Właśnie, Pank się zgubił. Jakoś tak smutno i "pusto" tu bez niego :smutek:
Kate wrote:Pank niedługo wróci. Przebywa teraz w Siedlcach gdzie babcia wmusza mu obiad. Często wpada do kafejek i podgląda ekrany innych ludzi mam nadzieję, że to nie były informacje poufne i Pank się nie obrazi. A właściwie to był na forum tyle że nic nie napisał. Niesamowite Pank - wracaj szybko

Wróciłem... i nie spodziewałem się, że ktoś za mną zatęskni ;) Dzięki za pamięć!

A Kate już wie, komu ja na ekrany zaglądałem :>

Kolekcja... Na zlot fanów Michaela to i bym ją założył... ale gdzieś indziej - raczej nie :]
Yana

Post by Yana »

la_licorne wrote:Miałam tę kurtke kiedyś na plakacie, jest naprawde śliczna, wbrew pozorom... Może ktoś ma jeszcze to zdięcie, możnaby je tu wkleić...
Czy chodziło Ci o to zdjęcie?

Image
Michael is the best !!!
Post Reply