BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Amadeusz Jean
Kolega MJwodzuMJ chyba rozwiał już wszystkie wątpliwośći nabycia tej gazety w jakimkolwiek salonie prasowym.maryska17 pisze:a już zamówiłaś? (Jakbyś na gg mogła wejść).Jeanny100 pisze:Ja wysłałam zamówienie na 3 egzemplarze-mam nadzieje że tego typu ograniczeń tam nie ma co do ilości zamawianych sztuk
Mam nadzieję, że jednak da radę dostać w Empiku, w czwartek będę wiedziała czy w Rudzie Śląskiej będzie- jak coś dam znać.
Fax: 040-85369141
Internet: www.einzelheft.pvn.de
Mail: einzelheftbestellung@pvn.de
Ja wybrałąm e-mail
Tel: 040-85369140
Fax: 040-85369141
Internet: www.einzelheft.pvn.de
Mail: einzelheftbestellung@pvn.de
Ja wybrałąm e-mail
[*]
Wiecie co to dziwne bo moja znajoma z Germany pisała mi że nie może nigdzie tego dostać a mieszka w Rostock . No ja juz sama nie wiem jak z tym jest w EMPiKU kazali sie pytać w next week cholera wie z nimi . Jednak jak nawet ludzie z Germany piszą mi SMS czy ja to moge kupić bo u nich nie ma to chyba tak dużo nie ma w nakładzie co ??? Jakoś to mi dziwnie wygląda !!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
Jeanny a czy w tych 3 sztukach jest może jedna dla mnie??Jeanny100 pisze:Też tego nie kumam.A może robią międzynarodową akcję liczenia fanów MJa i dlatego tylko stamtąd można zamawiać.
Ok.Ja wysłałam zamówienie na 3 egzemplarze-mam nadzieje że tego typu ograniczeń tam nie ma co do ilości zamawianych sztuk
You promissed me "you never can say goodbye"!!.
- michael4ever
Wiadomość z ostatniej chwili (od znanego nam już pana Arka z EuroPress ):
Szanowny Panie Szymonie,
Z ostatnich informacji uzyskanych od wydawcy nie wykluczone jest, ze otrzymamy jednak wydanie Bravo Legends Michael Jackson. Szczegolowych informacji bedziemy mogli udzielic po otrzymaniu przesylki z Niemiec.
Z pozdrowieniami,
Arkadiusz Salak
=================================
EuroPress Polska Sp. z o.o. Dział Subskrypcji
01-248 Warszawa, ul. Jana Kazimierza 46/54
tel (+48 22) 877 20 80 fax (+48 22) 877 20 70
==============================================
Sad Rejonowy dla m. st. Warszawy, XII Wydzial Gospodarczy,
nr KRS 0000117845, NIP 521-008-43-07, Regon 012543608,
kapital zakladowy - PLN 60 000
==============================================
- michael4ever
Byłem dziś u naszych zachodnich sąsiadów, znalazłem egzemplarz BRAVO Legends, wstawiam na allegro. Bardzo możliwe, że wybiorę się jeszcze raz i przywiozę jeszcze kilka sztuk.
http://allegro.pl/show_item.php?item=445120186
http://allegro.pl/show_item.php?item=445120186
- michael4ever
michael4ever ta pani nie zachowała się prawidłowo. A powiedz mi czemu tak zrobiła ? Smile
heh nie wiem czemu też się zdziwiłam bo często tak mam że ktoś się na mnie dziwnie patrzy albo coś ale jeszcze nigdy nikt sie nie śmiał mi prosto w twarz xD a dziś nie byłam ani dziwnie ubrana jakoś (przynajmniej jak dla mnie) zapytałam sie normalnie. no cóż bywa [/quote]
walcie się hipokryci!