Moja siostra też .Fajny był ten film ogladałam tysiące razy a teraz dopiero sie dowiedziałam,że to Janet.Myślę,że bardzo fajnie zagrała tą role:).Ale najbardziej w tym filmie podobały mi sie sceny z babciąkochamgo pisze:haha Buhahahaha dokładnie jakbym słyszała swojego 'braciszka', też podczas oglądania filmu gadał, że są 'identyko'
Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- maadziulaa
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
No, załapałam się na końcówkę Chwała piętnastominutowym reklamom na TVN-enie! Dzięki temu mogłam o 22.30 oglądać film od połowy
Apropos tego podobieństwa - moi rodzice nic nie zauważali, natomiast ja w niektorych ujęciach mówiłam "No kurna Michael. Tylko peruczkę z czarnymi loczkami jej dać i oczy czarną kredką umalować" Ale trzeba przyznać, że oczy mają takie same :) Tylko Janet jakos się rozjeżdżają na pół twarzy, bez obrazy
Apropos tego podobieństwa - moi rodzice nic nie zauważali, natomiast ja w niektorych ujęciach mówiłam "No kurna Michael. Tylko peruczkę z czarnymi loczkami jej dać i oczy czarną kredką umalować" Ale trzeba przyznać, że oczy mają takie same :) Tylko Janet jakos się rozjeżdżają na pół twarzy, bez obrazy
[*]
Kadia pisze:w niektorych ujęciach mówiłam "No kurna Michael"
Przypominają mi się czasy, kiedy w początkach lat 90-tych przypadkowo zobaczyłam w TVP czarnobiały teledysk (nie miałam pojęcia kto to tańczy i jaki jest tytuł piosenki...)...i im dłużej patrzyłam na tę tańczącą dziewczynę...tym bardziej sobie myślałam..."normalnie damski Michael Jackson"...ponadto nawet w wyglądzie twarzy było (nadal jest) coś uderzającego, że automatycznie myślałaś (nadal myślisz)...o kurcze Michael Jackson...(dlaczego myślałam o nim, patrząc na tę dziewczynę? )...(wtedy jeszcze nie interesowałam się rodziną MJ'a i nie miałam świadomości, że ma rodzeństwo)... ...albo to przypadek, albo ona ma coś wspólnego z MJ'em...myślałam ...po jakimś czasie zorientowałam się, że był to teledysk Rhythm Nation...i tak zaczął się mój pierwszy kontakt z Janet...zapomniałam o niej zupełnie...dopóki mój wzrok nie natknął się na kolejny teledysk...Love Will Never Do (Without You)...patrzę i słucham (ta maniera śpiewania w tym teledysku)...no patrzcie...Damski Michael Jackson :D Damska odsłona In The Closet :D ...od tego czasu postanowiłam zainteresować się głębiej...i dotarło do mnie (z rażenia piorunem), że to najmłodsza siostra z całego rodzeństwa MJ'a...
ps. Zainteresowałam się Janet ale nie tak mocno, żeby kupować jej dyskografię. Nie mam ani jednej płyty Janet. Natomiast nie są mi obce jej najfajniejsze utworki i teledyski, które sobie od czasu do czasu słucham bądź oglądam. Ostatnio bardzo często męczę piosenkę i teledysk Janet do 'I Want You'. Ten kawałeczek dołączył do moich faworytów. No i oczywiście z zainteresowaniem przyglądam się dalszym poczynaniom Janet oraz wywiadom, których udziela (udzielała). :)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
ja kiedys w jakimś czasopiśmie,który kolekcjonował mój dziadek patrzę na fotkę i myślę o mamo Michael w czerwonej sukience w białe groszki w towarzystwie myszki mickey i kaczora donalda. Dopiero jak przeczytałam opis pod zdjęciem to dowiedziałam sie,że Michael ma siostrę,która wyglada jak jego lustrzane odbicie. To był naprawde szok zobaczyć "Michaela" w sukience
http://pl.youtube.com/watch?v=4EleKwkt_ ... re=related - looknijcie na ten filmik. Tutaj chyba specjalnie wystylizowała się na starszego brata
[*]
- Stanisław Leon Kazberuk
Już myślałem, że zamieściła cover tej piosenki na nowej płycie, ale na szczęście tego nie zrobiła. A to akurat jeden z moich ulubionych teledysków Janet J. - a zarazem jedna z ulubionych ballad. Mogłaby skończyć karierę na troszkę późniejszym etapie - powiedzmy, płyty "Janet" - zawiesić ją na czas bliżej nieokreślony - a następnie wznowić, gdy pojawią się nowe, lepsze pomysły. Bo taka Janet to dla mnie bomba - dziś co najwyżej niewypał.Krecik pisze:Janet Jackson- Let's Wait Awhile ;-)
Janet porzuca swoją wytwórnię, Island Records, ze względu na znajomy nam skądinąd problem - promocja płyty odbywa się z dużo mniejszym zaangażowaniem niż artystka tego oczekiwała. Mimo to, trasa nie zostanie przerwana.
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/20 ... 054601.htm
Może stąd takie wyniki "Discipline"...
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/20 ... 054601.htm
Może stąd takie wyniki "Discipline"...
- invincible_girl ;)
ja za to uwielbiam jej kawałek Pleasure Principle jest świetny..a Janet tańczy same ruchy Michael'a..
Ostatnio zmieniony sob, 27 wrz 2008, 20:48 przez invincible_girl ;), łącznie zmieniany 1 raz.
- Jacksomanka
- malakonserwa