Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
kochamgo pisze:haha Buhahahaha dokładnie jakbym słyszała swojego 'braciszka', też podczas oglądania filmu gadał, że są 'identyko'
Moja siostra też .Fajny był ten film ogladałam tysiące razy a teraz dopiero sie dowiedziałam,że to Janet.Myślę,że bardzo fajnie zagrała tą role:).Ale najbardziej w tym filmie podobały mi sie sceny z babcią
No, załapałam się na końcówkę Chwała piętnastominutowym reklamom na TVN-enie! Dzięki temu mogłam o 22.30 oglądać film od połowy
Apropos tego podobieństwa - moi rodzice nic nie zauważali, natomiast ja w niektorych ujęciach mówiłam "No kurna Michael. Tylko peruczkę z czarnymi loczkami jej dać i oczy czarną kredką umalować" Ale trzeba przyznać, że oczy mają takie same :) Tylko Janet jakos się rozjeżdżają na pół twarzy, bez obrazy
Kadia pisze:w niektorych ujęciach mówiłam "No kurna Michael"
Przypominają mi się czasy, kiedy w początkach lat 90-tych przypadkowo zobaczyłam w TVP czarnobiały teledysk (nie miałam pojęcia kto to tańczy i jaki jest tytuł piosenki...)...i im dłużej patrzyłam na tę tańczącą dziewczynę...tym bardziej sobie myślałam..."normalnie damski Michael Jackson"...ponadto nawet w wyglądzie twarzy było (nadal jest) coś uderzającego, że automatycznie myślałaś (nadal myślisz)...o kurcze Michael Jackson...(dlaczego myślałam o nim, patrząc na tę dziewczynę? )...(wtedy jeszcze nie interesowałam się rodziną MJ'a i nie miałam świadomości, że ma rodzeństwo)... ...albo to przypadek, albo ona ma coś wspólnego z MJ'em...myślałam ...po jakimś czasie zorientowałam się, że był to teledysk Rhythm Nation...i tak zaczął się mój pierwszy kontakt z Janet...zapomniałam o niej zupełnie...dopóki mój wzrok nie natknął się na kolejny teledysk...Love Will Never Do (Without You)...patrzę i słucham (ta maniera śpiewania w tym teledysku)...no patrzcie...Damski Michael Jackson :D Damska odsłona In The Closet :D ...od tego czasu postanowiłam zainteresować się głębiej...i dotarło do mnie (z rażenia piorunem), że to najmłodsza siostra z całego rodzeństwa MJ'a...
ps. Zainteresowałam się Janet ale nie tak mocno, żeby kupować jej dyskografię. Nie mam ani jednej płyty Janet. Natomiast nie są mi obce jej najfajniejsze utworki i teledyski, które sobie od czasu do czasu słucham bądź oglądam. Ostatnio bardzo często męczę piosenkę i teledysk Janet do 'I Want You'. Ten kawałeczek dołączył do moich faworytów. No i oczywiście z zainteresowaniem przyglądam się dalszym poczynaniom Janet oraz wywiadom, których udziela (udzielała). :)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ja kiedys w jakimś czasopiśmie,który kolekcjonował mój dziadek patrzę na fotkę i myślę o mamo Michael w czerwonej sukience w białe groszki w towarzystwie myszki mickey i kaczora donalda. Dopiero jak przeczytałam opis pod zdjęciem to dowiedziałam sie,że Michael ma siostrę,która wyglada jak jego lustrzane odbicie. To był naprawde szok zobaczyć "Michaela" w sukience
Już myślałem, że zamieściła cover tej piosenki na nowej płycie, ale na szczęście tego nie zrobiła. A to akurat jeden z moich ulubionych teledysków Janet J. - a zarazem jedna z ulubionych ballad. Mogłaby skończyć karierę na troszkę późniejszym etapie - powiedzmy, płyty "Janet" - zawiesić ją na czas bliżej nieokreślony - a następnie wznowić, gdy pojawią się nowe, lepsze pomysły. Bo taka Janet to dla mnie bomba - dziś co najwyżej niewypał.
Janet porzuca swoją wytwórnię, Island Records, ze względu na znajomy nam skądinąd problem - promocja płyty odbywa się z dużo mniejszym zaangażowaniem niż artystka tego oczekiwała. Mimo to, trasa nie zostanie przerwana.
Mnie się ogólnie barzo podoba Discipline..Nie jest napewno najlepszym krążkiem Janet ale jest naprawde dobry...Ale niestety Janet dla niektórch jest tylko znana jak siostra sławnego braciszka