Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
Ciekaw jestem, jak się sprzeda, bo T25 kupowali chociaż fani i to często więcej niż jedną sztukę.
Tutaj fani będą raczej w mniejszości, a pole do popisu będzie miała ta 100 tysięczna głosująca armia.
Kto wie, może skuszeni promocją i niewysoką ceną zmobilizują się i nasza edycja pokryje się na przykład... platyną
Tutaj fani będą raczej w mniejszości, a pole do popisu będzie miała ta 100 tysięczna głosująca armia.
Kto wie, może skuszeni promocją i niewysoką ceną zmobilizują się i nasza edycja pokryje się na przykład... platyną
ZAQ
Dzięki tej płycie sprawdzę swoją silną wolę.Megi1975 pisze:Jeśli liczysz na dobrą sprzedaż plyty to musisz ją kupić. I to sie tyczy wszystkich fanów.
Na dzień dzisiejszy mówię temu wydawnictwu stanowcze NIE!
Zobaczymy co będzie za miesiąc
No chyba, że w ciągu 48 godzin dostanę jakiegoś tajemniczego maila
ZAQ
Gratulacje!Xander pisze:WYGRAŁEM :D:D
Szczęściarz, no.
To teraz czekamy na kolejnych cudownie wyłonionych.
Kto się ujawni z iPodzikiem?
Ps. Mam tylko nadzieję, że te nagrody rozdawane są z okazji najlepszych życzeń, a nie w drodze losowania.
Jeszcze by tego brakowało, aby np jeden z tych przypadkowo głosujących dostał całą dyskografię Jacksona.
Możliwe, że nie wiedziałby co z tym zrobić.
No to ja też koledze serdecznie gratuluję!Xander pisze:Przede wszystkim odkryłem, że wyslalo mi glosy tylko gdy podalem email z onetu (np. z wp juz nie).
W kazdym razie przyznaje, ze wymyslilem fajne zyczenia i szkoda ze to bedzie tylko losowanie.
I oswiadczam, ze zaglosowalem na wszystkie niewydane piosenki. Nie bawilem sie w zadne inne, ktore na plytach posiadam...
Pozwoliłem sobie odgrzebać Twojego posta, bo wynika z niego, że może oni jednak czytają te życzenia i nie jest to takie byle jakie losowanie.
Tylko mam nadzieję, że współpracują też z innymi skrzynkami, a nie tylko onetowymi
ZAQ
Rozumiemy Maro rozumiemy, nie irytuj się takMaro pisze:Czy WY nie rozumiecie że Nasze(z forum) głosy to tylko kropla w morzu głosów?!
Ja kupię sobie np. włoskie wydanie i też będę zadowolona.
Chciałam jedynie zauważyć, że polskich Michaelowych for jest chyba z 5(?) i zagląda na nie sporo ludzi.
Żeby czytać nie trzeba być zarejestrowanym aktywnym użytkownikiem.
O przepraszam. Nigdzie nie napisałam, że wszystko było z góry ustalone. Mogło, zostać jedynie troszkę "podrasowane" Kto to sprawdzi?Maro pisze: No Lika proszę cie,tak tak wszystko było ustalone z góry,no weź mnie nie rozwalaj na drobne,prosze.
Wiesz wystarczyła minimalna różnica głosów i przepchali ten tytuł, który przyciągnie potencjalnego klienta, ponieważ jest rozpoznawalny ( czytaj. kojarzony z Michaelem )
Nikogo nie oskarżam, co podkreślam raz jeszcze.
Nie wiemy i nigdy się nie dowiemy jaka jest prawda, możemy jedynie spekulować... co właśnie czynię.
Wolno mi
Bo widzisz...
Wyjaśnij zatem jakim cudem na zagraniczne edycje podostawały się takie perełki jak Got The Hots, Whatever Happends, We've Had Enough, etc.
Nie są to wcale odosobnione pojedyncze przypadki!
Wystarczy wymienić Niemcy, Holandię, Australię, Austrię, czy Filipiny.
MJ ma tam więcej fanów niż w Polsce, tak?
O włoskiej trackliście wolę już w ogóle nie wspominać... a może w tych krajach akcja z KOP-em nie była promowana, nikt o niej nie słyszał i głosował jedynie ścisły-zamknięty krąg fanów, stąd takie efekty??
Niestety nie znajduję sensownego wyjaśnienia dla takiego stanu rzeczy.
Polski zestaw na tle innych państw wpada naprawdę bardzo bladziutko.
Cóż... teraz przynajmniej świat przestanie drwić z naszego prezydenta
Od razu dodam, że nie liczyłam na cud. Naprawdę.
Mimo wszystko byłam niemal pewna, że wspólnymi siłami uda nam się przepchać choć JEDEN utwór ( np. takie niepublikowane Got The Hots )
I to jest duże rozczarowanie. Say, say, say jako tako ratuje honor tego składaka... choć na otarcie łez to trochę za mało.
Daliśmy d***!
Niestety, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz
P.S. Jeszcze coś odnośnie "teorii spiskowych" Odkąd pamiętam do wszelkich ankiet, losowań, konkursów, itd. podchodzę z dużą rezerwą i dystansem. Wbrew pozorom nie dotyczy to wyłącznie Michaela Jacksona.
Zwłaszcza, iż miałam okazję przekonać się o manipulacji osobiście, kiedy mój brat zdecydował się wziąć udział w pewnym "konkursie"
...dalej nie rozwijam, bo to mało istotny OT ;)
P.S. 2 Już samo działanie (albo raczej nie działanie... ) stronki zdradza mało profesjonalne podejście do akcji.
Kogo obchodzi czy głosuje 10, 100, 1000, czy 10000 osób.
Jest konkurs. Info poszło do mediów. Logiczne, że ludzie wchodzą i głosują.
Powinni być na to przygotowani... nie byli!
P.S. 3. GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM
Edit:
onlyKATE ja widzę to inaczej...onlyKATE pisze:
Jeszcze by tego brakowało, aby np jeden z tych przypadkowo głosujących dostał całą dyskografię Jacksona.
Możliwe, że nie wiedziałby co z tym zrobić.
Przybyłby nam na forum kolejny fan - bijący się w piersi i purpurowiejący ze wstydu, iż układając swą listę na KOP, typował Heal The World znane z Zetki ;]
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Jak myślicie co może znaleźć się w tej dyskografii Michaela?
Na pewno solowe albumu to wiem. Ale czy plyty z czasów gdy spiewał z Jackson 5 (go to be there, music and me) ? Czy single rowniez?
Czy Visionary? Czy Ultimate Collection? Czy koncer w Bukareszcie, History DVD? Number one's i Essential? Sam Kinf of pop? Jestem taki ciekawy!!! A moze Moonwalker i live bad tour?
Na pewno solowe albumu to wiem. Ale czy plyty z czasów gdy spiewał z Jackson 5 (go to be there, music and me) ? Czy single rowniez?
Czy Visionary? Czy Ultimate Collection? Czy koncer w Bukareszcie, History DVD? Number one's i Essential? Sam Kinf of pop? Jestem taki ciekawy!!! A moze Moonwalker i live bad tour?
w regulaminie było jasno napisane że jest to dyskografia Cd i DVD cała
kariery solowej Michaela.z Thrillerem włącznie
Podważam uczciwość i wiarygodność tego głsowania bo Sony nie zobowiązało się do ujawnienia zwycięców tylko wysyła e-maile i nic więcej.
Wobec tego regulamin to tylko fikcja żeby wsztstko było zgodnie z prawem.
Pank: Podważam uczciwość, jeżeli chodzi o zapoznanie się z regulaminem forum (link na górze). Proszę nie pisać jednego posta pod drugim, mamy jeszcze funkcję: . Dziękuję.
kariery solowej Michaela.z Thrillerem włącznie
Podważam uczciwość i wiarygodność tego głsowania bo Sony nie zobowiązało się do ujawnienia zwycięców tylko wysyła e-maile i nic więcej.
Wobec tego regulamin to tylko fikcja żeby wsztstko było zgodnie z prawem.
Pank: Podważam uczciwość, jeżeli chodzi o zapoznanie się z regulaminem forum (link na górze). Proszę nie pisać jednego posta pod drugim, mamy jeszcze funkcję: . Dziękuję.
KKI
W takim razie sugeruję zawiadomienie prokuratury lub innych organów śledczych o prawdopodobnym popełnieniu przestępstwa przez polski oddział Sony Music. Albo chociaż mediów. Po co pisać tylko na forum o tym, że dzieją się tu wielkie niesprawiedliwości. :>
Xander, gratuluję wygranej również, ale no... pochwal się, jak już dostaniesz tą magiczną przesyłkę.
Xander, gratuluję wygranej również, ale no... pochwal się, jak już dostaniesz tą magiczną przesyłkę.
hmmm... ja wysyłałem z interii i teoretycznie się wysłało ... ale czy doszło? Szkoda by było, gdyby wogóle mojego głosu (czy innych nie-onetowych) nie brano pod uwagę tylko ze względu na operatora skrzynki ... A kurde się przyłożyłem do tych życzeń, rozpisałem się jak cholera, tak ze musialem skracac niektore wersy, bo nie przewidziano miejsca na taka ilosc słów... No cóż, mówi się trudno ;) Gratuluję zwycięzcom ;)
PS - bardzo chętnie zobaczę w tej książce jakie to życzenia wygrały ... Nie chcę być jakoś specjalnie nieskromny, ale zdaje się, że mam talent literacki przejawiający się w różnych formach pisanych i jeżeli, takie "Wszystkie najlepszego Michael z okazji 50 urodzin! Jesteś super!" zostałoby uznane za bardziej wartościowe, to bym się poczuł trochę oszukany :) No ale jeżeli to losowanie było ... To można było chociaż wcześniej uprzedzić ludzi ;)
PS - bardzo chętnie zobaczę w tej książce jakie to życzenia wygrały ... Nie chcę być jakoś specjalnie nieskromny, ale zdaje się, że mam talent literacki przejawiający się w różnych formach pisanych i jeżeli, takie "Wszystkie najlepszego Michael z okazji 50 urodzin! Jesteś super!" zostałoby uznane za bardziej wartościowe, to bym się poczuł trochę oszukany :) No ale jeżeli to losowanie było ... To można było chociaż wcześniej uprzedzić ludzi ;)