Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Gratuluję zwyciężcom :))
Um.
Czy to losowanie, czy czytanie wszystkich życzeń, czy jeszcze cokolwiek innego - może jest jakoś ustawione. może nie.
Xander przyznaj się, jakie masz tam układy z Sony, coooo? xD
A tak poważnie, to zależy od szczęscia, albo daru pisania życzeń.
PS: Jak dostaniesz nagrodę, to napisz co tam dostałeś, też mnie to ciekawi, może zaliczają się w to single, ksiązki inne gadżety XDD)
Um.
Czy to losowanie, czy czytanie wszystkich życzeń, czy jeszcze cokolwiek innego - może jest jakoś ustawione. może nie.
Xander przyznaj się, jakie masz tam układy z Sony, coooo? xD
A tak poważnie, to zależy od szczęscia, albo daru pisania życzeń.
PS: Jak dostaniesz nagrodę, to napisz co tam dostałeś, też mnie to ciekawi, może zaliczają się w to single, ksiązki inne gadżety XDD)

Jezeli nie zostaly przez uczestnikow konkursu podpisane stosowne oswiadczenia w stylu "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do przeprowadzenia konkursu zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 833)" to Sony nie tylko nie powinno albo zgodnie z przepisami nie mialo prawa udostepniac jakiejkolwiek listy zwyciezcow publicznie.Pewnie takich oswiadczen uczestnicy nie podpisywali i basta.Kamila pisze:w regulaminie było jasno napisane że jest to dyskografia Cd i DVD cała
kariery solowej Michaela.z Thrillerem włącznie
Podważam uczciwość i wiarygodność tego głsowania bo Sony nie zobowiązało się do ujawnienia zwycięców tylko wysyła e-maile i nic więcej.
Wobec tego regulamin to tylko fikcja żeby wsztstko było zgodnie z prawem.
Mala rada na przyszlosc: Jesli wysuwa sie jakiekolwiek oskarzenia, trzeba najpierw przemyslec jakie ma sie argumenty.
Swoja droga ten KOP made in Poland to jakas katastrofa. Na pewno ze mnie Sony nie wysupla grosza, chyba ze wydadza w koncu cos godnego uwagi. A taka kolekcjonerka bylam kiedys

Masz gdzieś TEN regulamin pod ręką ?! Ja jak czytałem to było napisane że skontaktują się emailowo lub jak pamiętam telefonicznie. I trochę szacunku do The Wiz,bo niewiem czy widzisz ale Ona nie jest "kolo" tylko kobietą.Jeśli masz jakieś wątpliwości co do konkursu to napisz mi tutaj pytania a ja na jutro postaram załatwić Ci na nie odpowiedzi od mojego informatora.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Kochani!!!! O czym wy gadacie?
Jakim cudem zwycięzcy mogli zostać wymienieni, skoro nikt z głosujacych nie podawał swojego nazwiska!? Nie było żadnego pustego pola by wpisać swoje dane.
Dopiero teraz np. ja wysłałem i swoje dane - i wlasnie teraz mogą opublikować liste wygranych...
To chyba oczywiste?
Jakim cudem zwycięzcy mogli zostać wymienieni, skoro nikt z głosujacych nie podawał swojego nazwiska!? Nie było żadnego pustego pola by wpisać swoje dane.
Dopiero teraz np. ja wysłałem i swoje dane - i wlasnie teraz mogą opublikować liste wygranych...
To chyba oczywiste?

Xander nie wiem jak głosowałeś ale ja podawałam swoje imię ,nazwisko,. e-maila i nr telefonu .Było okienko i miejsce do wypełniana.
Maro sory za pomyłkę,regulamin sobie wydrukowałam,ale powiedz mi skąd masz tego informatora.
Mandey >>> Zostałaś już raz upomniana za pisanie postów jeden pod drugim. Kolejne takie posunięcie zakończy się ostrzeżeniem. Proszę jeszcze raz dokładnie przeczytać regulamin.
Maro sory za pomyłkę,regulamin sobie wydrukowałam,ale powiedz mi skąd masz tego informatora.
Mandey >>> Zostałaś już raz upomniana za pisanie postów jeden pod drugim. Kolejne takie posunięcie zakończy się ostrzeżeniem. Proszę jeszcze raz dokładnie przeczytać regulamin.
KKI
Kamila pisze:Xander nie wiem jak głosowałeś ale ja podawałam swoje imię ,nazwisko,. e-maila i nr telefonu .Było okienko i miejsce do wypełniana.
O kurde to zapomnialem, o tym :D
Wiecie ze w radiu słyszałem już ten nigdzie nieopublikowany Megamix Thrillera ze składanek King Of Pop? Mandey ostatnio gdzies załadował :D
A o to lista płyt które dostane z wygranej:
Off the Wall (special edition)
- Thriller T25 (special edition)
- Bad (special edition)
- Dangerous (special edition)
- HIStory
- Blood On The Dance Floor
- Invincible
- HIStory on film vol.2
- Live in Bucharest -The Dangerous Tour DVD
EDIT: Przyszło wszystko :D:D i dodatkowo nawet mój singiel CRY zamówiony w necie :D:D Łiii

- malakonserwa
Nie pamiętam ich :D Miałem gdzieś zapisane, ale przepadło. Natomiast moim pomysłem, bylo to by skorzystać z tytułów piosenek króla i wyszły z tego ładne życzenia :D Kiedyś coś takiego zrobiłem przy Najsł. Og. :)malakonserwa pisze:Xander, to może pochwal się treścią tych życzeń? ;p
Tak poza tym to gratuluję serdecznie!
Teraz mam podwójną całą dyskografię :D

Nie no nie pamiętałem samej ankiety - wydawało mi się ze podawałem sam email, ale teraz faktycznie wiem ze bylo cos wiecej tzn kojarze.Kamila pisze:Xander trochę mnie zadziwiasz najpierw nie pamiętasz co wypełniasz teraz zapomniałeś treść życzeń ciekawe.
Życzen słowo po słowie nie pamietam, ale było tam coś takiego jak:
Życze Ci zebys był NIEZWYCIĘZONY i UNBREAKABLE (niezłamany) by twoje piosenki ULECZAŁY ŚWIAT i byly wciąż NIEBEZPIECZNE...
cos w tym stylu...