Amadeusz Jean pisze:Mi kolega zakupił Bravo Legends w Niemczech bez żadnego problemu. Powinienem go miec do końca następnego tygodnia. Jest możliwośc, że będę miał jeszcze jedno-ale nie jestem pewien. Jak ktoś chce a ja go będę miał to pisac. Odsprzedam :D
Jasne że chcę!!!
Pieniądze mogłabym Ci przelać na konto...
Willy pisze:Byłem dziś u naszych zachodnich sąsiadów, znalazłem egzemplarz BRAVO Legends, wstawiam na allegro. Bardzo możliwe, że wybiorę się jeszcze raz i przywiozę jeszcze kilka sztuk.
W przyszlym tygodniu powinienem dostac dwa egzemplarze Bravo! Byc moze jeden z nich pojawi sie na allegro.
Mam nadzieje, ze maz znajomej mojej mamy nie zapomni... :]
Willy pisze:Byłem dziś u naszych zachodnich sąsiadów, znalazłem egzemplarz BRAVO Legends, wstawiam na allegro. Bardzo możliwe, że wybiorę się jeszcze raz i przywiozę jeszcze kilka sztuk.
Ludzie macie bravo legends już dawno na e-bayu i wiel wiele nowych rzeczy kop wszystkich krajów również
Są osoby które mają niemieckie bravo legends miało być w nim napisane o nowym albumie jakieś nowe newsy czy ktoś coś wyczytał .Napiszcie jeśli coś wiecie.
________ Nie pisz dwóch postów pod sobą w tak krótkim odstępie czasu.Zapomniałaś a chcesz coś dodać to kliknij w opcje 'zmień' z prawej strony Twojego posta.Maro
"Uprzejmie informuję, że dostępność pozycji na naszej stronie internetowej jest ściśle powiązana ze stanem w magazynach dostawcy. Gdy tylko produkt pojawi się w bazie dystrybutora, automatycznie zostanie wprowadzony do sprzedaży w empik.com i odpowiednia informacja zostanie zamieszczona na stronie www.empik.com.
Zachęcam do bieżącej obserwacji naszej aktualnej oferty na stronie."
więc i tu może będzie w krótkim czasie
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...