Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- dangerous_girl
- majkelzawszespoko
- dangerous_girl
dangerous_girl, ja dla mnie tak samo, albo może w innej kolejności. Jeden mój faworyt odpadł, więc, w takim wypadku, dla mnie by też takie podium się uśmiechało.
czyli
Remember The Time.
Nie wyobrażam sobie krążka bez tej piosenki.
znaczy utwór, za którym większość forum nie przepada,Tzn.?
czyli
Remember The Time.
Nie wyobrażam sobie krążka bez tej piosenki.
Ostatnio zmieniony ndz, 28 wrz 2008, 12:55 przez Szucia, łącznie zmieniany 1 raz.
- malakonserwa
sie nie zgodze. Apropos.. mozesz powiedziec skad czerpiesz takie informacje?? Jasnowidz?majkelzawszespoko pisze:nikt.dangerous_girl pisze:czy ktoś ma te same poglądy jak ja?
U mnie:
1. Who is it
2. Give in to me
Nad trzecim sie zastanawiam.. Miedzy Dangerous a.. uwaga, uwaga!! - Why you wanna trip on me
- Hakuna matata
- DirtyDiana94
- majkelzawszespoko
- DirtyDiana94
Ależ ja dobrzę widzę co chcę wyrzucić.majkelzawszespoko pisze:zobacz lepiej co Ty chcesz wyrzucić. ; PDirtyDiana94 pisze:Widzę, że moje Will you be there chce parę osób wyrzucić.
O wy niedobrzy
Mówiłam, miałabym dużo lepsze zdanie o tej piosence gdyby nie ta rapowana wstawka, która wszystko psuje.
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
- majkelzawszespoko
To jest właśnie najlepszy motyw w tej że piosence,aż ciarki przechodzą po plecach a łzy same napływają do oczów.Nie wyobrażam sobie tej piosenki bez tej końcówki.majkelzawszespoko pisze:gadana wstawka, która psuje wszystko.
Najbardziej podoba mi się wykonanie jej na koncercie ostatni z przerwanej trasy Dangerous w Mexyku,Michael tam się naprawdę po płakał.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster