Aga! toż oni o 19 PAŹDZIERNIKA mowią! wtedy juz dawno w poznaniu bedziemy!!! :D tzn... mam nadzieje ze bede bo akurat w ten weekend planowałam wrocic do torunia.. no ale zobaczymy cos tam sie poprzesuwa i sie moze pojawie... postram się być :)Michael_fan pisze:A nie można zrobić mini-zlotu troszkę później?Bardzo chciałabym w nim uczestniczyć, a do Poznania przenoszę się dopiero w przyszły weekend... Jak nie, to trudno, załapię się, mam nadzieję, na następny :)
Spotkania fanów w Poznaniu
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
[*]
Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że w sobote jestem aż 12 godzin w pracy.Także mimo najszczerszych chęci...
Ale może inne MJówki jakoś się zorganizują...
Ale może inne MJówki jakoś się zorganizują...

wiem,że to był mój pomysł,ale akurat w ten weekend nie mogęJeanny100 pisze:Trudno zorganizujemy zlot bez Ciebie.To był twój pomysł z pażdziernikiemmotylek pisze:hmmm....niestety ja w ten weekend odpadam,bo idę na wesele,chyba,że jakimś cudem uda mi się dojechać w niedzielę do Poznania...albo przyjadę nad ranem prosto z wesela hehehe....![]()
POzdrawiam i sciskam

- Michael_fan
Propozycja moja i motylka jest następujaca:
możemy spotkac się w sobotę 11.10 i wyruszyć na imprezkę poznym wieczorkiem lub spotkać się 12.10 w niedziele i spotkac się około popłudnia np.13.00
To jak?
możemy spotkac się w sobotę 11.10 i wyruszyć na imprezkę poznym wieczorkiem lub spotkać się 12.10 w niedziele i spotkac się około popłudnia np.13.00
To jak?
Ostatnio zmieniony śr, 01 paź 2008, 21:25 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.

Dobra nie offtopuje bo mnie Mandey dojedzie jeszcze

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ja się piszę na 11.10 :D Aga co ty na to??.... mam nadzieje ze jeszcze kasie udałoby mi sie namówic.... zobaczymy :)Jeanny100 pisze:Propozycja moja i motylka jest następujaca:
To jak?
ღ السرّ ღ
[*]
[*]
Myślę, że z założenia impreza ta przeznaczona dla osób wyżej niżJeanny100 pisze:możemy spotkac się w sobotę 11.10 i wyruszyć na imprezkę poznym wieczorkiem
16nastoletnich, tak więc miłej zabawy Wam życzę i proszę koniecznie
odrobić 'zadanie domowe' ;p.
Jeśli w planach miałybyście jakiś typowy klub muzyczny podpowiem Wam,
że w Tubie czy Shamrocku często słyszę Michaela.
czwartki w muchos patatos sa najlepsze... wtedy maja dyspense od latino i mj puszczaja z jakies 4 razy(a nawet i wiecej :D)onlyKATE pisze:Myślę, że z założenia impreza ta przeznaczona dla osób wyżej niżJeanny100 pisze:możemy spotkac się w sobotę 11.10 i wyruszyć na imprezkę poznym wieczorkiem
16nastoletnich, tak więc miłej zabawy Wam życzę i proszę koniecznie
odrobić 'zadanie domowe' ;p.
Jeśli w planach miałybyście jakiś typowy klub muzyczny podpowiem Wam,
że w Tubie czy Shamrocku często słyszę Michaela.
ღ السرّ ღ
[*]
[*]
i znowu wracam do tematu.. odezwe sie za Agę, która dostępu do netu obecnie nie ma... ona nie za bardzo wie czy będzie mogła się pojawić wieczorkiem na imprezie... no ale zawsze zostaje niedziela.... tylko ze nieeeee... Kubca... :/ nie niedziela odpada... cos mi sie wydaje ze sie bedzie bardzo trudno zgadac :PJeanny100 pisze:Propozycja moja i motylka jest następujaca:
To jak?
ღ السرّ ღ
[*]
[*]