Witam ! I żegnam się za razem !

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Privacy

Witam ! I żegnam się za razem !

Post autor: Privacy »

Witam wszystkich czytających i nie czytających tą wiadomość.
Chciałbym się pożegnać gdyż problemy zżerają nawet Największych fanów Michaela Jacksona. Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :( Przykro mi to mówić ale tak jest. We wszystko. Pewnie większość pomyśli że się użalam nad sobą ale tak nie jest. Po prostu nie można wytrzymać wszystkiego. Chciałbym podziękować wszystkim którzy byli obecni na Zlocie w sierpniu.
Życzę wszystkiego NAJLEPSZEGO Wam WSZYSTKIM.
SERDECZNIE pozdrawiam MARO, MANDEYA, KINGĘ (organizatorkę zlotu), KINGĘ KORYCKĄ !, która nie chciała powiedzieć mi jaki ma Nick, HANIĘ (On_The_Line) i wszystkich których teraz nie wymienię.
Jednocześnie proszę Moderatorów o usunięcie mojego Konta.

Bywajcie.

Show must Go On.. :(((
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

No cóż, bywa i tak.
Dziękujemy Ci, Privacy, za te chwile spędzone z nami.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

Nie wątp :) Tyle siły mozna znaleźć w muzyce .. mam nadzieję że wszystko Ci się jakos ułoży i że tu kiedyś wrócisz ..

Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Privacy pisze:M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem.
Zbyt niebezpieczne stwierdzenie...więcej dystansu do MJa, a nałóg zamień w upodobania i już będzie lepiej. ;)
Privacy pisze:problemy zżerają nawet Największych fanów Michaela Jacksona. Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :( Przykro mi to mówić ale tak jest. We wszystko.
Ehhh ta proza życia...ale trzeba sobie z nią zwyczajnie radzić, nie ma mocnych. ;)

Pozdrawiamy...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

To nie moja sprawa, i nic nie wiem też o Twojej sytuacji, ale jaka by ona nie była myślę, że nie ma sensu usuwać konta ; ) Każde problemy się prędzej czy później rozwiążą, i jeśli kiedyś zechcesz powrócić na forum, będzie Ci zwyczajnie prościej.
Odizoluj się od wszystkiego, i sobie poukładaj :]

Powodzenia ;)

.
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Privacy pisze:Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :(

moze to i lepiej, powrocisz (bo mysle, ze wrocisz do nas ;) ) z trzezwiejszym spojrzeniem na wiele rzeczy.

takie drastyczne i skrajne stawienie spraw nie jest potrzebne.

trzymaj sie cieplo.
'the road's gonna end on me.'
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Szkoda, że odchodzisz, ale mam nadzieję, że do nas wrócisz ;-) . Trzymaj się !!!!
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Czasami bywa tak, że po pewnych zdarzeniach jest sie daltonistą. Mam nadzieje że Ci się to odwróci. Powodzenia
Awatar użytkownika
Jagi0012

Post autor: Jagi0012 »

A może czasami trzeba się drastycznie odciąć od codzienności ?
Najpierw chyba musisz sobie zacząć radzić z sobą ... (tak wydaje mi sie po twojej wypowiedzi) ,a potem zacznij rozwiązywać problemy ,układać własne życie :)
Mam nadzieję ,że Ci się uda ! Obyś wrócił :P ;-)
Widzisz ... życie to ja i ty .
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Oderwij się od wszystkiego, spójrz z dystansu przez jakiś czas... będzie dobrze.

A kwestię usuwania kont na MJPT forum przerabialiśmy kilka razy do znudzenia - chcesz to sam usuń jakie uznasz informacje w swoim profilu, ale nie usuwamy kont na MJPT forum. Nie ma czegoś takiego jak usunięcie konta na życzenie!
Ostatnio zmieniony sob, 04 paź 2008, 11:23 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Mandey

Post autor: Mandey »

Privacy to chłopak, imiennik naszego admina. ;-)
Miałem okazję poznać go na zlocie i to zresztą ja namówiłem go
na przyjście. Wcześniej poprzez drugie forum nawiązaliśmy kontakt, później wielokrotnie rozmawialiśmy na gg o twórczości Jacksona i nie tylko.
Ostatnio jego opisy na komunikatorze były lekko niepokojące. :-/
Nie mi oceniać co się dzieje a tym bardziej wchodzić z buciorami w czyjeś
życie...
Życzę Ci kolego wyprostowania wszystkiego i szybkiego powrotu
z zakrętu na jakim się znalazłeś. Wierzę że wszystko wróci do normy i będziesz jeszcze się udzielał na forum i nie tylko.
Powodzenia i trzymam kciuki.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Miło było poznać kolegę na zlocie,mam nadzieje jak sobie wszystko po układasz w sprawach życiowych to znowu będziesz z nami na forum.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
rdzawa94

Post autor: rdzawa94 »

Każdy ma lepsze i gorsze dni. Ja też wątpiłam i czasem to wraca. Najważniejsze to odnaleść sens życia i pasje której się poświęcisz.
ODPOWIEDZ