Witam ! I żegnam się za razem !
Witam ! I żegnam się za razem !
Witam wszystkich czytających i nie czytających tą wiadomość.
Chciałbym się pożegnać gdyż problemy zżerają nawet Największych fanów Michaela Jacksona. Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :( Przykro mi to mówić ale tak jest. We wszystko. Pewnie większość pomyśli że się użalam nad sobą ale tak nie jest. Po prostu nie można wytrzymać wszystkiego. Chciałbym podziękować wszystkim którzy byli obecni na Zlocie w sierpniu.
Życzę wszystkiego NAJLEPSZEGO Wam WSZYSTKIM.
SERDECZNIE pozdrawiam MARO, MANDEYA, KINGĘ (organizatorkę zlotu), KINGĘ KORYCKĄ !, która nie chciała powiedzieć mi jaki ma Nick, HANIĘ (On_The_Line) i wszystkich których teraz nie wymienię.
Jednocześnie proszę Moderatorów o usunięcie mojego Konta.
Bywajcie.
Chciałbym się pożegnać gdyż problemy zżerają nawet Największych fanów Michaela Jacksona. Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :( Przykro mi to mówić ale tak jest. We wszystko. Pewnie większość pomyśli że się użalam nad sobą ale tak nie jest. Po prostu nie można wytrzymać wszystkiego. Chciałbym podziękować wszystkim którzy byli obecni na Zlocie w sierpniu.
Życzę wszystkiego NAJLEPSZEGO Wam WSZYSTKIM.
SERDECZNIE pozdrawiam MARO, MANDEYA, KINGĘ (organizatorkę zlotu), KINGĘ KORYCKĄ !, która nie chciała powiedzieć mi jaki ma Nick, HANIĘ (On_The_Line) i wszystkich których teraz nie wymienię.
Jednocześnie proszę Moderatorów o usunięcie mojego Konta.
Bywajcie.
Ehhh ta proza życia...ale trzeba sobie z nią zwyczajnie radzić, nie ma mocnych. ;)Privacy pisze:problemy zżerają nawet Największych fanów Michaela Jacksona. Zacząłem wątpić we wszystko. Nawet w MJ. :( Przykro mi to mówić ale tak jest. We wszystko.
Pozdrawiamy...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
To nie moja sprawa, i nic nie wiem też o Twojej sytuacji, ale jaka by ona nie była myślę, że nie ma sensu usuwać konta ; ) Każde problemy się prędzej czy później rozwiążą, i jeśli kiedyś zechcesz powrócić na forum, będzie Ci zwyczajnie prościej.
Odizoluj się od wszystkiego, i sobie poukładaj :]
Powodzenia ;)
Odizoluj się od wszystkiego, i sobie poukładaj :]
Powodzenia ;)
.
-
Oderwij się od wszystkiego, spójrz z dystansu przez jakiś czas... będzie dobrze.
A kwestię usuwania kont na MJPT forum przerabialiśmy kilka razy do znudzenia - chcesz to sam usuń jakie uznasz informacje w swoim profilu, ale nie usuwamy kont na MJPT forum. Nie ma czegoś takiego jak usunięcie konta na życzenie!
A kwestię usuwania kont na MJPT forum przerabialiśmy kilka razy do znudzenia - chcesz to sam usuń jakie uznasz informacje w swoim profilu, ale nie usuwamy kont na MJPT forum. Nie ma czegoś takiego jak usunięcie konta na życzenie!
Ostatnio zmieniony sob, 04 paź 2008, 11:23 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Privacy to chłopak, imiennik naszego admina.
Miałem okazję poznać go na zlocie i to zresztą ja namówiłem go
na przyjście. Wcześniej poprzez drugie forum nawiązaliśmy kontakt, później wielokrotnie rozmawialiśmy na gg o twórczości Jacksona i nie tylko.
Ostatnio jego opisy na komunikatorze były lekko niepokojące.
Nie mi oceniać co się dzieje a tym bardziej wchodzić z buciorami w czyjeś
życie...
Życzę Ci kolego wyprostowania wszystkiego i szybkiego powrotu
z zakrętu na jakim się znalazłeś. Wierzę że wszystko wróci do normy i będziesz jeszcze się udzielał na forum i nie tylko.
Powodzenia i trzymam kciuki.

Miałem okazję poznać go na zlocie i to zresztą ja namówiłem go
na przyjście. Wcześniej poprzez drugie forum nawiązaliśmy kontakt, później wielokrotnie rozmawialiśmy na gg o twórczości Jacksona i nie tylko.
Ostatnio jego opisy na komunikatorze były lekko niepokojące.

Nie mi oceniać co się dzieje a tym bardziej wchodzić z buciorami w czyjeś
życie...
Życzę Ci kolego wyprostowania wszystkiego i szybkiego powrotu
z zakrętu na jakim się znalazłeś. Wierzę że wszystko wróci do normy i będziesz jeszcze się udzielał na forum i nie tylko.
Powodzenia i trzymam kciuki.