BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Mnie się widzi że koleś jeździ pewnie do Niemiec lub coś koło tego a przy okazji chce dorobić i kupuje pismo za granica a potem wystawia je na Allegro podszywając się pod EuroPress.Jeżeli nie wyśle mi tego pisma w rozsądnym czasie to będzie pierwszy raz żeby ktoś mnie zrobił tak w ciula na Allegro(no i przy okazji parę innych osób).Jak ktoś dostanie w końcu to pismo to niech o tym napisze.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Hej, no ja też kupiłem u tego kolesia z EuroPressu i mimo że wpłaciłem kasę 1 października to ma prawo jeszcze do mnie nie dojść. Jestem z Warszawy więc chętnie poprowadzę jakąś krucjatę oszukanych klientów.
Ale spokojnie bez paniki, bądźmy dobrej myśli. Mam 1 argument przemawiający za wiarygodnością tego użytkownika:
W korespondencji i danych na Allegro widnieje adres mail: imie.nazwisko@europress.pl - co jak co ale nikt inny jak związany z EuroPressem nie może mieć maila w domenie serwisu.
A www.europress.pl raczej nie rozdaje swoim użytkownikom maili w ich domenie.
Ale spokojnie bez paniki, bądźmy dobrej myśli. Mam 1 argument przemawiający za wiarygodnością tego użytkownika:
W korespondencji i danych na Allegro widnieje adres mail: imie.nazwisko@europress.pl - co jak co ale nikt inny jak związany z EuroPressem nie może mieć maila w domenie serwisu.
A www.europress.pl raczej nie rozdaje swoim użytkownikom maili w ich domenie.
-
Oczywiście ja również kupiłam, a raczej tylko zapłaciłam,
za Bravo u tego pana i jak łatwo się domyślić żadnej przesyłki jeszcze nie otrzymałam.
Chciałabym zaznaczyć, że płaciłam bodajże w dniu zakończenia pierwszej aukcji, czyli 27.09.
Teoretycznie to jeszcze nie jest żadna tragedia,
pieniądze mogły później dojść,
sprzedawca nie spieszyć się z wysyłką
a Poczta Polska pracować jak pracuje
i już mamy małe opóźnienie.
Teoretycznie.
Najbardziej się tylko boję, że tak we wszystkich zamówieniach się zamieszam,
że w końcu z żadnego źródła nie dostanę,
a o Empiku już nie będzie mowy.
za Bravo u tego pana i jak łatwo się domyślić żadnej przesyłki jeszcze nie otrzymałam.
Chciałabym zaznaczyć, że płaciłam bodajże w dniu zakończenia pierwszej aukcji, czyli 27.09.
Teoretycznie to jeszcze nie jest żadna tragedia,
pieniądze mogły później dojść,
sprzedawca nie spieszyć się z wysyłką
a Poczta Polska pracować jak pracuje
i już mamy małe opóźnienie.
Teoretycznie.
Najbardziej się tylko boję, że tak we wszystkich zamówieniach się zamieszam,
że w końcu z żadnego źródła nie dostanę,
a o Empiku już nie będzie mowy.
Tylko zamówiłam już z dwóch różnych źródeł.
Jedno przez pośrednika, a raczej uprzejmą pośredniczkę ;) więc to raczej dłuugo zanim do mnie dotrze,
następnie postanowiłam przez allegro żeby szybciej otrzymać.
Teraz sama nie wiem. A kusisz tym Bravo prosto z półeczki,
a co najważniejsze namacalnym.
Najwyżej jak wszystko dobrze pójdzie zostanę z trzema egzemplarzami ;)
Edit:
Jedno przez pośrednika, a raczej uprzejmą pośredniczkę ;) więc to raczej dłuugo zanim do mnie dotrze,
następnie postanowiłam przez allegro żeby szybciej otrzymać.
Teraz sama nie wiem. A kusisz tym Bravo prosto z półeczki,
a co najważniejsze namacalnym.
A mogłabyś zdradzić gdzie dokładniej?Martka pisze:W Poznaniu w empiku jeszcze widziałam 2 egzemplarze Bravo.
Najwyżej jak wszystko dobrze pójdzie zostanę z trzema egzemplarzami ;)
Edit:
Dziękuję bardzo. Jutro skoczę i mam nadzieję, że nie wrócę rozczarowana.Martka pisze:W empiku w Starym Browarze, i empik przy ulicy Ratajczaka.
Ostatnio zmieniony ndz, 05 paź 2008, 15:37 przez onlyKATE, łącznie zmieniany 1 raz.
-