Koncerty z Brunei 1996 [koment.]
- majkelzawszespoko

Czy ktoś może potwierdzić albo zaprzeczyć jednoznacznie, że ta niewiasta obok MJa to Siedah?

ps. Są to miniscreeny z królewskiego koncertu.
To widze, ze nie tylko mnie ogarnela watpliwosc. ;)malakonserwa pisze:Na mój gust, to jednoznacznie nie jest Siedah. Widzę, że to trasa "Dangerous" i ona wtedy bynajmniej tak nie wyglądała.
Trase Dangerous, MJ zdecydowal sie zakonczyc w listopadzie 1993 r.
W lipcu 1996 r. Sultan obchodzil swoje 50-te urodziny i wsrod gosci zaprosil MJa. MJ wystapil na jednorazowym koncercie sponsorowanym przez Sultana.
Ponadto Sultan mial hojny gest i zaprosil mieszkancow swojego Krolestwa do obejrzenia koncertu MJa, za darmo, co rowniez zaakceptowal MJ.
Obok znanych z poprzednich lat utworow, MJ, wykonal takze Earth Song z albumu History.
Nie znam dokladnej setlisty tego krolewskiego koncertu, ale wkrotce pewnie poznamy. ;)
To byl taki przedwstepniak do Trasy History...
A no prosze, to byla jeszcze bonusowa YANA.dzina pisze:Tak wygląda Tracklista do wersji audio. Chyba niczego nie brakuje.
A jednak...dzieki za upewnienie. :)dzina pisze:nie wygląda na Siedah no i głos zdecydowanie należy do innej czarnoskórej pani. ;)
+++
No i cały koncercik dostępny na youtube:
History World Tour In Brunei, December 31st 1996
Thx to falotnek.
Ostatnio zmieniony śr, 08 paź 2008, 8:04 przez cicha, łącznie zmieniany 10 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- malakonserwa
Kurcze, nie zdążyłam ściągnąć part2, a juz usunęli z megauplad z drugiej części mam tylko 1 plik, strasznie wolno chodził wczoraj net, a dzisiaj byłam od rana w pracy
więc proszę czy mółgłby ktoś wrzucić na rapida albo mediafire albo gdzieś indzej tylko nie na torrenta part2
Edit: Ściągam właśnie z linka, którego można dostać od admina z mjjcommunity, SunsetDriver przesyła tylko na pw.
więc proszę czy mółgłby ktoś wrzucić na rapida albo mediafire albo gdzieś indzej tylko nie na torrenta part2

Edit: Ściągam właśnie z linka, którego można dostać od admina z mjjcommunity, SunsetDriver przesyła tylko na pw.
cicha pisze: Czy ktoś może potwierdzić albo zaprzeczyć jednoznacznie, że ta niewiasta obok MJa to Siedah?
ps. Są to miniscreeny z królewskiego koncertu.
nie wygląda na Siedah no i głos zdecydowanie należy do innej czarnoskórej pani. ;)malakonserwa pisze:Na mój gust, to jednoznacznie nie jest Siedah. Widzę, że to trasa "Dangerous" i ona wtedy bynajmniej tak nie wyglądała.
Tak wygląda Tracklista do wersji audio. Chyba niczego nie brakuje.cicha pisze:Nie znam dokladnej setlisty tego krolewskiego koncertu, ale wkrotce pewnie poznamy. ;)
Jam
Wana Be Startin' Somethin'
Human Nature
Smooth Criminal
I Just Can't Stop Loving You
She's Out Of My Life
J5 Medely
Thriller
Billie Jean
The Way You Make Me Feel
Beat It
You Are Not Alone
Dangerous
Black Or White
Man In The Mirror
Earth Song
EDIT HIStory Brunei PART2 jest już gotowe. Linki na pierwszej stronie.

Gdyby ktoś miał ochotę na koncert dla Sułtana Brunei w wersji audio...
Świeżutkie linki na MegaUpload:
POBIERZ Brunei - Disc 1
POBIERZ Brunei - Disc 2
Jakość wyśmienita.
POBIERZ Brunei - Disc 1
POBIERZ Brunei - Disc 2
Jakość wyśmienita.
Ostatnio zmieniony czw, 09 paź 2008, 13:57 przez Mandey, łącznie zmieniany 2 razy.
Ogromne dziekiMandey pisze:Gdyby ktoś miał ochotę na koncert sylwestrowy w wersji audio...
POBIERZ Brunei - Disc 1
POBIERZ Brunei - Disc 2
Jakość wyśmienita.

Nie ściągam tego co dałeś także nie jestem pewien co tam jest ale skoro piszesz, że jakość jest wyśmienita to na 99% jest to koncert dla sułtana. (ten z Jam , Human Nature, itd.) Koncert sylwestrowy 96/97 to koncert z trasy HIStory, ten co ostatnio "wyciekł" ale na chwilę obecną nie jest dostępny dla ogółu w wyśmienitej jakości dzwięku i obrazu.
HIStory Tour Brunei Promo
HIStory Tour Brunei Promo
Wersja audio HIStory Tour Brunei 1996.
AUDIO
CD1 http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_ ... wn=&gk=gsm
CD2 http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=cisco
AUDIO
CD1 http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_ ... wn=&gk=gsm
CD2 http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=cisco
- malakonserwa