Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
PAulina (big fanka) wrote: eeeeextra!!!!!!!!!!! bedzie to cuś w Polsce?
Nie sądze ,tym bardziej że rok wydania to 2001. Jest to dokument o osiągnięciach czarnych artystów na przestrzeni 20 wieku i ich wplywie na popkulturę. Program zawiera wywiady ,występy i materiał filmowy o artystach takich jak Diana Ross, Tina Turner, Michael Jackson, Whitney Houston, Snoop Dogg, Puff Daddy, Jumi Hendrix, James Brown, Louis Armstrong, Nat King Cole, Spike Lee, Dr. Dre, Run DMC, Notorious B.I.G. Ice-T.
Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy
smooth-jam wrote:Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy
Jesteś albo nie doinformowany albo wiesz ale nie powiedziałeś. otóż Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
Mike wrote:Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
W 80$ powiadasz?
Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Pank wrote:
Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Albo duszę
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.