BLACK ENTERTAINMENT

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJowitek

BLACK ENTERTAINMENT

Post autor: MJowitek »

BLACK ENTERTAINMENT - A CELEBRATION OF BLACK MUSIC

Właściwie, to nie wiem na ten temat nic poza tym, że jest...

http://www.reviewcentre.com/reviews49024.html

http://www.moviemail-online.co.uk/filmsRM/64963

Obrazek
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

:-o :-o :-o eeeeextra!!!!!!!!!!! bedzie to cuś w Polsce? :dance:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

PAulina (big fanka) pisze::-o :-o :-o eeeeextra!!!!!!!!!!! bedzie to cuś w Polsce? :dance:
Nie sądze ,tym bardziej że rok wydania to 2001. Jest to dokument o osiągnięciach czarnych artystów na przestrzeni 20 wieku i ich wplywie na popkulturę. Program zawiera wywiady ,występy i materiał filmowy o artystach takich jak Diana Ross, Tina Turner, Michael Jackson, Whitney Houston, Snoop Dogg, Puff Daddy, Jumi Hendrix, James Brown, Louis Armstrong, Nat King Cole, Spike Lee, Dr. Dre, Run DMC, Notorious B.I.G. Ice-T.
smooth-jam

Post autor: smooth-jam »

Przeciez MJ jest juz bialy... ;-)
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Don't be silly!

Michael jest tak biały jak mój węgiel w piwnicy (nie, nie zimą ;-) )!

Dokumencik wygląda na bardzo fajny. Trzeba by poszperać to może się gdzieś znajdzie.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

smooth-jam pisze:Przeciez MJ jest juz bialy... ;-)
Pewnie. Jak będę niezwykle popularny i opalę się na czarno, to też będę na DVD o osiągnięciach czarnych artystów :wariat:
Buszmen

Wystarczy, że odwiedzisz jedną z naszych wspaniałych kopalni węgla kamiennego. :diabel2:
Awatar użytkownika
Pank

..::BuSzMeN::.. pisze:Wystarczy, że odwiedzisz jedną z naszych wspaniałych kopalni węgla kamiennego. :diabel2:
Albo wysmaruję się tym, co Shakira na najnowszym teledysku :)
Buszmen

Oczywiście - smoły Ci u nas dostatek! :smiech:
Awatar użytkownika
Pank

Zawsze chciałem być czarny - fani Michaela spełnią moje marzenie :D
smooth-jam

Post autor: smooth-jam »

Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy :-) ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

smooth-jam pisze:Przeciez MJ jest JUZ bialy... no chyba ze ja zle widze bo od 1999 widze go na kazdym teledysku czy koncercie jako BIALEGO czlowieka, murzynem to on dawno przestal byc jak zachorowal na bielactwo.. Czyli jest JUZ bialy :-) ;-) ;-)
Jesteś albo nie doinformowany albo wiesz ale nie powiedziałeś. otóż Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Pank

Mike pisze:Michael nie jest w 100% biały, tylko w 80$, bo jak wiesz Choroba Vitiligo nie pokrywa całego ciała, więc Michael plamy duże nawet musi make up-ować. Wiec dla mnie to Michael jest czarny i biały.
W 80$ powiadasz?

Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie :wariat: Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Buszmen

Byle by sie nie zrobil zielony jak dolary :nerwy:
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Pank pisze:
Nie wiem, w ilu dolarach Michael jest czarny i biały, ale człowiekiem rasy białej to on nigdy nie będzie :wariat: Chyba, że vitiligo w cudowny sposób zmienia pochodzenie...
Albo duszę ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
ODPOWIEDZ