Będzie nam miło
Kto ma być.....?
Z tego, co pamiętam to: Marta, kaem, dzina, Siadeh_, Aneta, M.Dż.*, Czarodziej, MJowitek, może billie_jean i Majkel..... i pewnie kilka innych osób, o których zapomniałam, albo o których nie wiem
Już po mału miesza mi się ten wątek- taki tu galimatjas się zrobił....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tak sobie właśnie pomyślałam, że ja chyba też do was na chwilę wpadnę, tylko nie wiem czy przyjdę o 13.30 na Wawel czy później. edit: A z Wawelu gdzie idziecie, jest ustalone jakieś miejsce? Tak się pytam, bo ja mogę mieć czas dopiero np. o 14.00 to muszę wiedzieć gdzie was szukać (wcześniej muszę iść do kościoła)
SUNrise pisze:edit: A z Wawelu gdzie idziecie, jest ustalone jakieś miejsce? Tak się pytam, bo ja mogę mieć czas dopiero np. o 14.00 to muszę wiedzieć gdzie was szukać (wcześniej muszę iść do kościoła)
A bo ja wiem....
W razie czego puszczaj dzynka, to oddzwonię
Albo lepiej napisz sesemesa, bo nie mam Twojego numeru, więc skąd będę wiedzieć, że to Twój dzynk?
No i cieszę się, że jeszcze dwie MJówy do naszego spotkania możemy dopisać
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Kasia? - skromnie westchnął Buszmen dowiedziawszy się po chwili, że popełnił jedną z największych gaf ostatnich 21 lat jego życia.
Kasiaaaa.... - brnął biedaczysko dalej nie wiedząc o tym co go czega ze strony jego dziewczyny, gdy ta dowie się jakich odpowiedzi udziela jej kochanek.
No bo przecież nie ja - ratuje desperacko sytuację, jednak kolejne nieudane próby tylko prowadzą go głębiej i głębiej w otchłań rozpaczy i zapomnienia. I tak oto drogie dzieci kończy się bajka o Buszmenie i 4 e-krasnoludkach. Ciało królewny znalezione o 23.40 na wschodnim bulwarze zostało poddane sekcji zwłok i wystawione na widok publiczny w Muzeum Historii Naturalnej w Londynie. Pamiętajcie dzieci, nigdy nie próbujcie tego w domu...najlepiej na dworcu
Ja Twojego też.
To ja jednak chyba przyjdę o 13.00 na Wawel.
Hmmm..nie, żebym się jakoś teraz chciała specjalnie publicznie chwalić..ale..ja mam numery Was obu
W razie czego służę pomocą...
I mam zamiar być na tym Wawelu na czas...
MJowitek pisze:Hmmm..nie, żebym się jakoś teraz chciała specjalnie publicznie chwalić..ale..ja mam numery Was obu
W razie czego służę pomocą...
O! No to mamy już naszego łącznika
SUNrise pisze:To ja jednak chyba przyjdę o 13.00 na Wawel
Przypominam, że umówieni jesteśmy na 13:30
Tak tylko na wszelki wypadek piszę
nati pisze:ja też będe
Yeah!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight