BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Ktoś jeszcze też wystawił mu komentarz,to chyba nie jest tak źle.Ja zawsze wysyłam pieniądze w oddziale Pko.,nawet jeśli będą wysłane z poślizgiem to dojdą prawie na pewno na drugi dzień.Przez Pocztę polską dostałem kiedyś negatyw na Allegro bo pieniądze wlekły się ponad tydzień.Nigdy nie mogłem pojąć jednej rzeczy-jak to jest możliwe że paczka z drugiego końca Polski dociera do mnie w ciągu doby a nawet krócej,a pieniądze wędrują po poczcie przez tydzień.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Jakby co w Poznaniu już nie szukajcie, bo wykupiłem (nie wiem jak mi się to udało) ostatnią sztukę w salonie... Oczywiście ja się cieszę, bo są super plakaty , ale szkoda mi trochę fanów, którzy nie będą mieli okazji zakupić swojej sztuki
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
oj hubertous nie ładnie ! oczywiście żart. kto pierwszy ten lepszy.
Ja chciałam powiedzieć, że dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Empiku
(- Dzień Dobry! Czy dodzwoniłam się do pani T.... ?
- Tak.
- Gazetka już doszła. Czeka na panią w Focusie.
- JEST !!!!! To znaczy dobrze. A widzi ją pani teraz?
- Tak, trzymam ją.
- I co tam jest? Tylko niech pani nie mówi, że to inny zespół!
- Nie! Widzę dokładnie twarz Jacksona rozciągającą się na całą okładkę...
- Uspokoiła mnie pani!)
Na szczęście niespodzianki nie ma i jutro odbiorę mój egzemplarz.
Zdaniem mojej rodzicielki to obkleje cały pokój. O nie ! Obkleje pokój i dom dookoła. :)
Ja chciałam powiedzieć, że dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Empiku
(- Dzień Dobry! Czy dodzwoniłam się do pani T.... ?
- Tak.
- Gazetka już doszła. Czeka na panią w Focusie.
- JEST !!!!! To znaczy dobrze. A widzi ją pani teraz?
- Tak, trzymam ją.
- I co tam jest? Tylko niech pani nie mówi, że to inny zespół!
- Nie! Widzę dokładnie twarz Jacksona rozciągającą się na całą okładkę...
- Uspokoiła mnie pani!)
Na szczęście niespodzianki nie ma i jutro odbiorę mój egzemplarz.
Zdaniem mojej rodzicielki to obkleje cały pokój. O nie ! Obkleje pokój i dom dookoła. :)
- Dangerous_Dominika
Tez jestem nareszcie szczesliwa posiadaczka Bravo Legends. Niektore plakaty sa przepiekne, choc moja mama przezywa ze tyle pieniedzy za to dalam, a mi sie wydaje ze to wyjatkowo tanie bylo. Pan z EuroPressu jednak jest w porzo, moze dlatego byly te niesnanski bo jest nowy na allegro i sie uczy dopiero. Szkoda tylko ze gazetka nie byla zafoliowana. Pozdrowy dla Wszystkich posiadaczy BL!
-
To bardzo miłe, że tak troszczysz się o poznańskich fanów, ale to chyba zbyteczne.hubertous pisze:Jakby co w Poznaniu już nie szukajcie, bo wykupiłem (nie wiem jak mi się to udało) ostatnią sztukę w salonie... Oczywiście ja się cieszę, bo są super plakaty, ale szkoda mi trochę fanów, którzy nie będą mieli okazji zakupić swojej sztuki
Wystarczy wybrać się do Empiku, złożyć zamówienie i poczekać aż cztery dni.
Dodatkowo przesyłka nówka sztuka foliowana.
Problemu nie widzę. ;)
Jednak jeśli ktoś ma jeszcze ochotę na Bravo teraz zaraz, zapraszam do Empiku w Starym Browarze.
Chyba przy okazji mojego zamówienia ściągnęli dodatkowe egzemplarze.
Gazeta robi wrażenie, naprawdę.
Przynajmniej na mnie, która nie pamięta czasów starego dobrego Bravo
i innych wielkich objętościowo artykułów o Michaelu.
Redaktor jak obiecał tak zrobił, niespodzianka miła.