onlyKate - masz rację, Brava doszły, jednak nie widziałem ich dzisiaj za wiele, bo aż jedną sztukę (w Starym Browarze). Jednak dzięki za info, że można zamówić i wystarczy poczekać 4 dni.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
potwierdzam. :)
wczoraj odebrałam swoje BL i jestem pod wrażeniem.
Zdjęcia piękne, tylko szkoda,ze po niemiecku :(
Cały pokój zaklejony.
Ten kto jeszcze nie ma tego brava to niech grzecznie czeka bo naprawdę warto. :))
Ja wlasnie dostalam moja przesylke z Europressu;) Bravo legends i te wszystkie brava z artykulami...jestem normalnie happy ale mogl bardziej zabezpieczyc..no ale coz..ciesze sie ze w ogole jest
kurde a ja niemam,szkocja jest chyba jakas zacofana... jak by jakas slasko dabrowska MJowka kupila dla mnie te bravo legends a ja bym zaplacil jak przylece na swieta do PL.prosze
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Prosil bym,a skad jestes?ja planowo bede w kraju kolo 22nd Grudzien do 30 lub 31st,bo chce wrocic na Sylwester do Szkocji,wiec jak bym mogl to odebrac?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Do mnie też dopiero dziś w końcu dotarło Bravo z Niemiec. Jestem zadowolona, aczkolwiek powinnam była je mieć już dobry tydzień temu, bo to kolega szanowny mi w Niemczech kupił i wysłał... i faktycznie tak jak obiecał, że wyśle w wolnym czasie XD się chłopaczyna nie śpieszył, ale nareszcie ta cudowna gazetka tkwii w moich dłoniach... Pozdrawiam wszystkich i tym co jeszcze oczekują przesyłki życzę cierpliwości
to może omówmy to, co jest w środku. ja przyznam, że troche sie spodziewałam czegos innego, ale i tak jest zrobione porządnie. najbardziej ze wszytskich zdjęć i plakatów podoba mi sie to wilekie zdjęcie, gdzie Michael gra na pianinie... jest cudowne!!
Little_Lilly pisze:gdzie Michael gra na pianinie... jest cudowne!!
o tak... jest genialne!
Tak na marginesie- gdyby ktoś znał niemiecki, to może co jakiś czas, strona, może dwie by tłumaczył? ja rozumiem ledwo kilka zwrotów tak bez tłumaczenia, ale nigdy się nie uczyłam tego języka.