BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Mnie się niesamowicie podoba to z Michael Jackson Live Der GIGANT
i Ci wszyscy fani... przepiękne.
i Ci wszyscy fani... przepiękne.
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute
-
- DirtyDiana94
Te wszystkie fotki sa dla was moze nowościami ( te z Neverlandu , to jak gra na fortepianie ) ale musze Wam powiedzieć iż BRAVO sie nie postarało bo z tego co pamiętam ( bo jestem zbyt leniwa co by wyciagać z szafy ) to te wszystkie foty z Neverlandu sa po prostu przedrukiem z LIFE'a chyba rok 1992 ale tego juz pewna nie jestem . Reszta to po prostu przedruki ze starych BRAV wszystko jz było . Mogli cos inne foty dać jakieś bardziej 'nowe' dla fanów . No ale spox dobrze ze ogólnie jest coś takiego i tyle fajne w kolekcji !!!!!! nic poza tym . Plakaty tez juz były z teko co mi sie rzypomina to jedynie 1 lub 2 sa nowe
dokładnie chodzi mi o ten numer LIFEa
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
-
Malwina24 pisze:Te wszystkie fotki sa dla was moze nowościami ( te z Neverlandu , to jak gra na fortepianie ) ale musze Wam powiedzieć iż BRAVO sie nie postarało bo z tego co pamiętam ( bo jestem zbyt leniwa co by wyciagać z szafy ) to te wszystkie foty z Neverlandu sa po prostu przedrukiem z LIFE'a chyba rok 1992 ale tego juz pewna nie jestem . Reszta to po prostu przedruki ze starych BRAV wszystko jz było . Mogli cos inne foty dać jakieś bardziej 'nowe' dla fanów . No ale spox dobrze ze ogólnie jest coś takiego i tyle fajne w kolekcji !!!!!! nic poza tym . Plakaty tez juz były z teko co mi sie rzypomina to jedynie 1 lub 2 sa nowe
MALWINA24 a co oni mieli umieścić zdjęcia z Neverlandu z ostatnich dni ? kiedy jest on nie lekko ale bardziej podupadly ? Widzialas chyba zdjecia Neverland z 2007 czy 2008 roku, bez kwiatow, z lekko zawalonym teatrem, z nie tak zielonym trwanikiem i be zwierzat ? To wedlug Ciebie mieli to pokazać w BRavo Legends ???
A co, chcielibyście żeby dali zdjęcia (jako plakaty) Michaela z tego roku? W pidżamce z Akonem? Wg mnie Panowie od niemieckiego Bravo bardzo się postarali, jeśli chodzi o treść, design oraz plakaty. Daje 10/10 za ten numer.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Gdyby dali zdjęcia aktualnego Neverland'u oraz "nowych" zdjęć Michael'a, które i tak mamy na bieżąco, egzemplarz nie sprzedałby się w takim nakładzie.
Wyobrażacie sobie zamiast megaposter'u z Bad, nieogolonego Michael'a od pasa w górę na galowo xD od pasa w dół sami wiecie jak...?
Wyobrażacie sobie zamiast megaposter'u z Bad, nieogolonego Michael'a od pasa w górę na galowo xD od pasa w dół sami wiecie jak...?
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute
-
- Little_Lilly
Kurka wodna ja zamówiłam przez ten adres który podał Damian i nadal nie doszło.Na szczęscie kupiłam też w Empiku tak na wszelki wypadek.Swoją drogą bardzo fane wydawnictwo.