Przepraszam Schmittku

Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi .Wcale nie o to pytanie sie w moim poscie chodzilo.siadeh_ pisze:Wizzy, jak zawsze na bakier ze wszystkimthewiz pisze:Ktos tu broni sie przed czyms co nie jest zadnym naruszeniem, stojac na strazy starego ,do niedawna niezmiennego porzadku ....
Zawsze trza na jakiejs reducie stac though![]()
To, ze ktoś próbuje nie być beztroski, aż do bólui wie, ze o pewne rzeczy lepiej zapytać, niż się później tłumaczyc z błedów, to tylko swiadczy o rozsądku
Też się już wyraziłamthewiz pisze: Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi i wcale nie o to pytanie sie chodzilo.W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo.
Tyle na ten temat.
![]()
Wszyscy go kochamythewiz pisze:A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem :To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec.
Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorszecicha pisze:No pieknego wychowanka masz Saidus....malego wampirka![]()
Przepraszam Schmittku, ale tak mi sie jakos nasunelo
Po prawej stronie swojej wypowiedzi na górze- masz taki mały napis cytuj Jak go klikniesz to Ci się pojawi okienko do pisania posta razem z zaznaczonym w <quote> </quote>cicha pisze:
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje![]()
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
Już raz się czegoś takiego podjąłem w liceum pisząc wypracowania i największy ubaw zawsze miała moja polonistka, więc jestem raczej na NIE! Po za tym dział Miodka powinien być dostępny tylko po przez hasło którego ja nigdy nie poznam :] A Na starym dobrym, poczciwym, kochanym, moim ulubionym, forum które zostało mi zabrane i zabiteSUNrise pisze:O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
No jak? To nie będzie już mojego Miooooooodka?SUNrise pisze:O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]