Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
motylek

Post autor: motylek »

no więc ja na 100% w ten week będę w Poznaniu ;-)
jeszcze raz podaję swój nr kom 604393125,bo nie będę miała dostępu do netu...więc jeżeli są chętne osoby żeby się spotkać to czekam na wiadomość;)))
pozdrawiam :mj:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No proszę,a ja myślałam że już macie wszystko dograne.A dzis sobota 11.10 i nadal nic nie wiadomo :-/ ???
Obrazek

Post autor: Trinity »

Jeanny co ty na to zeby się jakoś w ten weekend umówić? ^^ 18.10?
Jeśli masz wolne oczywiście. Można pójść sobie na kawę czy cuś. Weź Jerry'ego ze sobą xD
Awatar użytkownika
Jeanny100

Może w listopadzie uda nam się spotkac w jakies większej grupie osób???Jesli macie jakies konkretne terminy dawajcie a ja bede monitorowac reszte. ;-)
Obrazek

Post autor: hubertous »

8 albo 9 listopad? Takie najbardziej realne terminy wg mnie ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Trinity

Jeanny o której kończysz pracę, bo możnaby się w piątek 7 listopada spotkać :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

No proszę...prosze...o wilkach mowa.Hubertous co z moją składanką???Pamiętasz jakie piosenki miały byc???Na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze grafiku na listopad.Powinnam go mieć już 29 pazdziernika.Ale dam znać tymaczasem dajmy czasu innym do zebrania się i dołączenia do nas.Jaki pub wybieramy???Może tym razem indyjskie klimaty???Jesli nie macie nic przeciwko. ;-)
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:Ale dam znać tymaczasem dajmy czasu innym do zebrania się i dołączenia do nas.
To jak już wynikła taka ewentualność, chciałabym powiedzieć,
że ja jestem zebrana i proponuję swoją obecność. ;p
Kolejny raz ryzykuję.
Ilekroć zgłaszałam się w tym temacie albo dane spotkanie nie wypalało
albo przesuwało swoją datę. Ale cóż..

Jeśli mogłabym coś zasugerować.. zdecydowanie odrzuciłabym 9.11.
Taka moja mała sugestia, a dokładniej 18nastka ;d

Mam nadzieję, że dojdzie do jakiegoś lokalnego spotkania na większą skalę.
Fajnie by było poznać w końcu poznańskich fanów i wiedzieć
z kim się dzieli jedno miasto. ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

To ja proponuję jeszcze raz tego 7 listopada(ewentualnie 31 października), jak Jeanny skończy pracę o normalnej porze to np. koło 18 możnaby się spotkać na starym rynku pod pręgierzem i się przejść do jakiegoś pubu, ja polecam Thonet, ostatnio byłam i jest tam rewelacyjnie :) muzyka rock, ale to chyba nikomu by nie przeszkadzało, taki porządny rock :-) Każdy może wziąć swoich znajomych :P najlepiej też fanów heh. Czyli jednak jakieś większe spotkanie się odbędzie xD Super!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ok wygrzebałam swój grafik i mogę Was zarzucic propozycjami.Ale przedtem -żadne spotkanie o jakim tu wspominaliśmy lub proponowaliśmy nie zostało odwołane.Po prostu częsciowo umawiamy się już telefonicznie.Ok żeby nie było że proponowaliśmy niewiadomo ile tych spotkań a doszło do jednego.Trinity a co powiesz na 6 listopada?albo 8 listopada?Mam w zanadrzu też inne propozycje więc dawajcie.
;-)
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:żadne spotkanie o jakim tu wspominaliśmy lub proponowaliśmy nie zostało odwołane.Po prostu częsciowo umawiamy się już telefonicznie.Ok żeby nie było że proponowaliśmy niewiadomo ile tych spotkań a doszło do jednego.
oj nie do końca o to mi chodziło, o nagłe odwołanie. Bardziej o to, że po prostu czasem pomysł był rzucany i siłą rzeczy nie wyszło. Przeglądałam wątek, kiedyś ja też za późno spostrzegłam. Również innym razem chęci wyrażała forumowa koleżanka z innego miasta, będąca tu przelotem, znów nie doszło do skutku. Sama się chyba troszkę zniechęciłam, jednak nie miałam zamiaru nic Wam zarzucać. No w końcu państwo już się bardziej znają i mają prawo umawiać telefonicznie ;]
Dobrze chociaż, że udało nam się spotkać w planowanym miejscu przed zlotem.
Choć podobno na początku jakaś mała dziewczynka została zaangażowana. ;p
Jeanny100 pisze:8 listopada
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Ok Jeanny 8 listopada,
Co wy na to?
8 listopad
godzina 17:30 (18:00)
Stary Nowy Browar przy szachownicy?
Awatar użytkownika
hubertous

Nie wiem jeszcze czy będę mógł, ponieważ mam zaplanowane na ten dzień coś innego, ważnego, ale jeszcze zobaczymy jak będzie.
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Trinity

hubertous pisze:Nie wiem jeszcze czy będę mógł, ponieważ mam zaplanowane na ten dzień coś innego, ważnego, ale jeszcze zobaczymy jak będzie.
nie martw się hubertous, bez ciebie też sobie poradzimy ^^, a jak masz ważne sprawy do załatwienia to lepiej je załatw.
Awatar użytkownika
hubertous

Akurat twoja osoba ma najmniej do powiedzenia w tej kwestii, więc lepiej uważaj na siebie i to, co piszesz.
Obrazek
ODPOWIEDZ