Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Jeśli muszę to Give in to me.
Załączam gratulacje za zaszczytne drugie miejsce.
W razie gwałtownej zmiany biegu wydarzeń, nie będzie to stanowiło dla mnie żadnej tragedii.
Moja osobista lista rysuje się troszkę inaczej, jednak nie mogę bardzo narzekać na obrót sprawy.
Już tęsknie za Dangerous...
Co potem, co potem?
Załączam gratulacje za zaszczytne drugie miejsce.
W razie gwałtownej zmiany biegu wydarzeń, nie będzie to stanowiło dla mnie żadnej tragedii.
Moja osobista lista rysuje się troszkę inaczej, jednak nie mogę bardzo narzekać na obrót sprawy.
Już tęsknie za Dangerous...
Co potem, co potem?
- DirtyDiana94
-
Give In To Me.
to nie tyle moj ulubiony kawalek z Dangerous, ale jeden z ulubionych utworow w ogole, a to jest wyczyn.
Give In To Me ma moc, ale jest prosciutkie, przez Who Is It sie przegryzam i przedzieram od lat i ciagle mi nie dosc i ciagle nowe smaczki znajduje.
no wreszcie sie zgodze i przyklasne ;pMandey pisze:Odkąd pierwszy raz posłuchałem "Who Is It" wiedziałem że ten utwór będzie mnie prześladował do końca życia, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Bit jest morderczy! W zakamarkach mózgu brzmi Ci przez lata i nie chce wyjść. Refren niesamowity, sam wokal Michaela w tym utworze jest świetny. Zastanawiałem się kiedyś co by było gdybyśmy nigdy nie mieli okazji tego utworu poznać, gdyby nie dostał się na album itp. Wydaje mi się że gdzieś tam podświadomie czulibyśmy pustkę... "Who Is It" to jest majstersztyk, utwór niezapomniany, w moim sercu ma miejsce na zawsze!
to nie tyle moj ulubiony kawalek z Dangerous, ale jeden z ulubionych utworow w ogole, a to jest wyczyn.
Give In To Me ma moc, ale jest prosciutkie, przez Who Is It sie przegryzam i przedzieram od lat i ciagle mi nie dosc i ciagle nowe smaczki znajduje.
'the road's gonna end on me.'
Invincible może sobie być - jeśli dobrze pamiętam zdaniem Maverick BJ XXI wieku.Canario pisze:Zaraz zaraz, a Invincible to przeciez taka Bille Jean XXI wieku.Lika pisze: Who Is It to kompozycja doprawdy IDEALNA. Takie Billie Jean lat 90-tych!
Ja tego kawałka nie lubię! Who Is It stawiam o wiele, wiele wyżej... w końcu Canario drogi napisałam BJ lat 90-tych, więc wszystko się zgadza
Tak poważnie. Cokolwiek nie wygra będę zadowolona. Michael artystą rockowym nie jest i nigdy nie był.
Zrobienie paru fajnych kawałków z rockowym zacięciem jeszcze z nikogo rockowca nie czyni, ale chwała MJowi za to, że w swojej dyskografii takie piosenki posiada.
Uwielbiam je wszystkie i czekam na więcej
Give in To Me również plasuje się w moim prywatnym rankingu baaardzooo wysoko!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
who is it... nie wiem co wy takiego świetnego słyszycie w tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę