zgadzam się :)Nic nie pobije wypowiedzi homesick na temat "You Are My Life" xD
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
To Ty "mój człowiek" jesteś widzęStanisław Leon Kazberuk pisze:Jestem bardzo zaskoczony. Przenigdy nie spodziewałbym się, że "rombanka", jak to się mówi na takie utwory, pod postacią "Unbreakable" z połamaną konstrukcją muzyczną znajdzie się na podium. Utwór całkiem sympatyczny, ale dla mnie zbyt nachalny brzmieniowo - żeby aż na drugie miejsce? Największym jednak szokiem jest "Heartbreaker"(...) wynika z tego więc, że teraz ta płyta dla mnie przedstawia się balladowo. Dopadło mnie - co zrobić.
przekonalam sie ciut do Privacy
Dziewczyno! Wreszcie przejrzałaś!a moj poczatkowy ulubieniec, czyli Heartbreaker zbrzydl do tego stopnia, ze wykopany zostal daleko poza czolowke.
mogę określic tą piosenke trzema słowami:2000 watow, 8 omow, 200 woltow, prawdziwa moc
To zbyt wiele, rozsadza mnie
Uwazaj na slowa, nie przesadz
2000 watow, 8 omow, 200 woltow, prawdziwa moc
To zbyt wiele, rozsadza mnie
Uwazaj na slowa, nie przesadz
Ojej, dawno nikt nie mówił do mnie tak pieszczotliwiehomesick pisze:Lika mordo ty moja!!!![]()
homesick pisze: mamy takie samo podium :]
Nie wpadłabyś, że ktokolwiek? Czy że akurat ja?homesick pisze: w zyciu bym nie wpadla na to.
Rozgrzeszam i wybaczam ;Phomesick pisze: co prawda procz pozycji 5 dalej juz z twojej listy niewiele kumam, ale co tam ;)
Tak na off topie jeszcze,czy wszystkie kawałki z Vinca były grane w RMF podczas premiery,jak nie to jakie? dzięki za odpowiedź :)Tak, pamiętam tą premierę Vince'a na RMF, udało mi się nagrać YRMW, prawie całe Whatever Happens i chyba Speechless na kasetę, którą katowałem aż do kupienia płytki. Wtedy o internecie mogłem pomarzyć...
Tak na [off-topie] z tego co pamiętam...Maro pisze:Tak na off topie jeszcze,czy wszystkie kawałki z Vinca były grane w RMF podczas premiery,jak nie to jakie? dzięki za odpowiedź :)