jeszcze raz podaję swój nr kom 604393125,bo nie będę miała dostępu do netu...więc jeżeli są chętne osoby żeby się spotkać to czekam na wiadomość;)))
pozdrawiam

To jak już wynikła taka ewentualność, chciałabym powiedzieć,Jeanny100 pisze:Ale dam znać tymaczasem dajmy czasu innym do zebrania się i dołączenia do nas.
oj nie do końca o to mi chodziło, o nagłe odwołanie. Bardziej o to, że po prostu czasem pomysł był rzucany i siłą rzeczy nie wyszło. Przeglądałam wątek, kiedyś ja też za późno spostrzegłam. Również innym razem chęci wyrażała forumowa koleżanka z innego miasta, będąca tu przelotem, znów nie doszło do skutku. Sama się chyba troszkę zniechęciłam, jednak nie miałam zamiaru nic Wam zarzucać. No w końcu państwo już się bardziej znają i mają prawo umawiać telefonicznie ;]Jeanny100 pisze:żadne spotkanie o jakim tu wspominaliśmy lub proponowaliśmy nie zostało odwołane.Po prostu częsciowo umawiamy się już telefonicznie.Ok żeby nie było że proponowaliśmy niewiadomo ile tych spotkań a doszło do jednego.
Jeanny100 pisze:8 listopada