MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
od razu mam wspaniałay humor :)
jak miło zobzczyć go w wspaniałaym nastroju :)
jak miło zobzczyć go w wspaniałaym nastroju :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Wygląda promiennie. Aż mi się samo uśmiecha jak widzę ten słodki uśmiech. I w ogóle podoba mi się w tych spodniach. Nareszcie bez piżamy
homesick...... hmm, hmm W tych rejonach to musi być miłość ;)homesick pisze:cieplej sie robi od razu.
i na sercu i w tych innych rejonach rowniez ;]
Ostatnio zmieniony pt, 24 paź 2008, 22:39 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sephiroth820
- Site Admin
No nie powiem,jestem pozytywnie zaskoczony tym że Michael wybrał się bez piżamy czy maski..... oby tak dalej...ale znając życie następnym razem zobaczymy fotki tudzież filmik jak będzie w "wyjściowej" piżamce .....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Kilka pytań i odpowiedzi z różnych video z tego wypadu do LA.Spisanych przez TSCM na MJJC.
Q: Hey Michael. How's Bubbles, man?
A: Fine.
....
Q: Hey Michael. Are you shopping for the new Neverland, dude?
A: Laughs.
...
Q: How's everything, Michael?
A: Fine. God bless you!
Q: Hey Michael. How's Bubbles, man?
A: Fine.
....
Q: Hey Michael. Are you shopping for the new Neverland, dude?
A: Laughs.
...
Q: How's everything, Michael?
A: Fine. God bless you!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Streetwalker
omg... to że wyszedł na miasto bez piżamy to nie znaczy że album jest już bliżej nas. Zgadzam się ze zdaniem MAro. Wyszedł na miasto bez maski, odrazu tłum fotoreporterów więc następnym razem nie wyjdzie na miasto bez maseczki xD
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę