BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

kostka

Post autor: kostka »

Martyna pisze:plakat z BAD
U mnie wisi od września ;P I wreszcie każdy wchodząc do mojego pokoju zwraca na MJ'a uwagę :)
Jako

Post autor: Jako »

Ja też juz mam. Super jest...oprawa graficzna na poziomie, plakaty niesamowite, te zdjęcia z neverland i History boskie...tylko szkoda że nic kompletnie nie rozumiem z tekstu. Szkoda...
Obrazek
Awatar użytkownika
Martyna

Post autor: Martyna »

Jako pisze:tylko szkoda że nic kompletnie nie rozumiem z tekstu.
No szkoda, też nic nie rozumiem i moge tylko podziwiać zdjęcia :smutek: ale może moja siostra cioteczna coś zrozumi bo sie niemieckiego uczy nenene
Obrazek
sandrus

Post autor: sandrus »

a ja mam już przetłumaczone kilka stron ;) za tydzień będę kolejne tłumaczyć bo na razie nie mam czasu ;/
kostka

Jakbyś mogła napisać z tego co masz przetłumaczone kilka zdań tutaj, byłabym bardzo wdzięczna ;)
Awatar użytkownika
Agata0015

Post autor: Agata0015 »

a ja mam już przetłumaczone kilka stron ;) za tydzień będę kolejne tłumaczyć bo na razie nie mam czasu ;/
Jakbyś mogła napisać z tego co masz przetłumaczone kilka zdań tutaj, byłabym bardzo wdzięczna ;)
Tak również bym była wdzięczna. Uczę się niemieckiego już 6 lat a i tak nic z niego nie kumam.. glupija
Obrazek
Macaulay Culkin<3..
Michael the king of pop <3
sandrus

Post autor: sandrus »

wolałabym wysłać na e-maila bo tego jest trochę dużo. Napiszcie mi na PW wasze adresy e-mail to wam wyślę ;)
kostka

Jej Sandrus, dzięki :) Dzięki Tobie mogę sobie nie tylko oglądać obrazki :*
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Wiecie co w Łodzi w Galerii Łódzkiej jest jeszcze 10 sztuk tej gazekti :D a tak martwiliśmy sie że nigdzie jej nei będzie a tu prosze EMPiK sprostał zadanie :)
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
megi11

Post autor: megi11 »

a ja niestety nie mam tu w łomży empiku ale naszczęsiecie mam ciocie w Poznaniu to mysle ze ją niedługo na spacerek wysle xD
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

Ja posiadam wszystkie które wyszły,czyli 7 mumerów. Co tydzień wychodził jeden numer.Wszystkie dostałam w Empiku. Legend zamówiłam prosto ze strony internetowej w redakcji niemieckiego brawa. Wystarczyło napisać do nich tylko w tej sprawie w języku niemieckim,a oni przesylali.Co do nowych zdjęć MJ z sesji z Ebony to w którymś z numerów tego brawa- są. ;-)
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Tancerz, to rumuńskie "Bravo" jest z tego tygodnia, czy to zapowiedź przyszłego?
Bo ja akurat w środę będę w Rumunii i chętnie bym kupiła!! :D
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

polishblacksoul pisze:Tancerz, to rumuńskie "Bravo" jest z tego tygodnia, czy to zapowiedź przyszłego?
Bo ja akurat w środę będę w Rumunii i chętnie bym kupiła!! :D
Na czeskiej stronce napisali, że z tego tygodnia. Ale wiadomo ze możesz zawsze spytać w kiosku czy mają zaległa gazetę. Swoją droga Brawo jest tygodnikiem ? Juz daaaaaawno tego nie czytałem mi sie jakoś kojarzy z miesięcznikiem ale moze to mi się pomyliło z Popcornem :knuje: glupija ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Za moich czasów, kiedy zdarzało mi się kupować to pisemko (czyli 10 lat temu), "Bravo" bylo tygodnikiem. Chyba ;) Pamietam na 100%, ze "Bravo Sport" ukazywalo sie co tydzien, wiec sadze, ze muzyczne "Bravo" takze ;D
Jakkolwiek, sprawdze - moze gdzies znajde ten numer i sprawie sobie mila pamiatke z Rumunii ;))
ODPOWIEDZ