MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

give in to me pisze:Czy to nie jest czasem Blanket
przecież mamy napisane Prince II, więc nie wiem o co całe halo.. no chyba, że to już zmieniona nazwa.. ale mniejsza z tym..
przecież MJ zawsze miał takie czerwone usta :-/ .. a koszulka/piżama Blanka nie ta sama, bo wcześniej miał gumki na rękawach o ile dobrze pamiętam.. nenene
fajna koszulka, Mike! tak trzymać !!
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

No no Michael nieźle wygląd tylko znowu zasłania twarz dzieciom ;p ale najważniejsze jest to że jest w Dobrej Formie ^^
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

super koszula :happy: MJ coraz częściej pojawia się na mieście w ''przyzwoitych'' ciuchach ;p Czyzby miało to związek z wypuszczeniem na rynek new collection MJ-style ;-)
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
thewiz

Post autor: thewiz »

Po tragedii Jennifer Hudson mam nieodparte wrazenie, ze MJ powroci do bardziej szczelnego zaslaniania dzieci. Swoja droga strasznie biedna dziewczyna [*].
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

znowu czerwone usta...

chyba że mi się zdaje...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

invincible_girl ;) pisze: przecież mamy napisane Prince II, więc nie wiem o co całe halo.. no chyba, że to już zmieniona nazwa.. ale mniejsza z tym..
przecież MJ zawsze miał takie czerwone usta :-/ .. a koszulka/piżama Blanka nie ta sama, bo wcześniej miał gumki na rękawach o ile dobrze pamiętam.. nenene
fajna koszulka, Mike! tak trzymać !!
Wcześniej było napisane Prince ;-), ale mniejsza z tym.

Obrazek

Obrazek

Ta sama bluza-piżama (no chyba, że taka sama) ;-)
thewiz pisze:Po tragedii Jennifer Hudson mam nieodparte wrazenie, ze MJ powroci do bardziej szczelnego zaslaniania dzieci. Swoja droga strasznie biedna dziewczyna [*].
Michael to tak wymiennie. Kiedy on sie zasłania to dzieci odsłania a kiedy on odsłoniety to dzieci zasłonięte.

PS. W sumie nie znam tej sprawy i nie wiem czy na ten mord miało wpływ to, że ona jest gwiazdą .Czy to były jakieś porachunki ,które moga przytrafić nawet w przecietnej rodzinie.

Nie sądze jednak, żeby obecnie zasłanienie twarzy dzieci Michaela zwiększylo ich bezpieczenstwo. Michael juz tyle razy pokazywał sie z nimi bez masek ,ze ich twarze sa juz rozpoznawalne. Ale jesli Michael dzięki temu czuje sie bezpieczniej to jego sprawa.
Ostatnio zmieniony wt, 04 lis 2008, 18:34 przez Megi1975, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

I kiedy juz bardziej mi sie spodobac nie może, on zakłada czerwoną koszulę.
Maverick

Post autor: Maverick »

Tak, nie dopisałam na początku "II" do Prince, bo wydawało mi się, że nie ma takiej potrzeby, ale potem dopisałam bo się okazało że taka potrzeba jest... Wot, afera.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Data: 07.11.2008 Michael Jackson przybył na zabawę Halloween Dixie Chick

W poniedziałek, Howard Stern Show Natlie Maine stwierdziło, że w zeszły weekend na zabawie Halloween pojawił się nie, kto inny jak Król Popu. Powiedziała, że nikt nie mógł uwierzyć, w to, że to był on, na początku, "Kilku ludzi, poszło do niego i powiedziało mu, że ma najlepszy z najlepszych kostiumów Michaelowych."

DJ myśląc, że to naśladowca puścił także "Thrillera", kiedy Michael Jackson wszedł do pokoju. Jackson przybył na zabawę, Maines z żoną aktora, Gregorego Pecka, jest ona jedną z długoletnich przyjaciół Michaela.

Źródło: CMT/MJJCommunity News

Thriller na Broadwayu

Jak fakt, że największy utwór uderzył przemysł muzyczny i przebił wszystkie możliwe rekordy, tak teraz uderzy w scenę Broadwayu.

Thriller Live, będzie to oddanie hołdu po przez hity Michaela Jacksona i the Jackson 5, a uderzą one w scenę Broadwayu 2 stycznia.

23 Listopada odbędzie się audycja poświęcona młodemu Michaelowi Jacksonowi, gdy był w wieku 11-15 lat.

Sesja castingowa odbędzie się w Teatrze "Lyric", gdzie produkcja będzie wystawiona następnego lata. Przedstawienie było już oglądane w Niemczech, Holandii i Skandynawii i podczas trzech koncertów w Wielkiej Brytanii.

Źródło: BBC News/MJJC News

jakby kto nie czytał.. z geniusmichaeljackson ;-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

a dzisiaj tak przeglądałam różne konta na nk.. i tak jakoś weszłam na Jake'a Gyllenhaal'a.. patrzę, a tu koszulka rodem zdjęta z Michael'a z dnia Halloween ;-) http://nasza-klasa.pl/profile/17007544/gallery/6
Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Obrazek
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

po pierwsze, dlaczego on ubrał tunikę/sukienkę i to w kolorze turkusu..??? :-o i dlaczego ciągle chodzi w tych kapciach? i dlaczego chce być Zorro ?? no i ta chustka.. po chwili oswoiłam się z turkusową Michaelką i już mi nawet pasuje.. tzn nie wygląda najgorzej :-) .. ale w pierwszy momencie to ja pomyślałam "no nie, kolejna transwestyta udaje Michaela Jacksona"..
Obrazek
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

invincible_girl ;) pisze:dlaczego chce być Zorro

Co ty chcesz,właśnie do twarzy mu w tej masce :-P .W końcu bez okularów,można podziwiać jego boskie oczęta ;-) Stroju nie komentuje bo po co.Michael juz nie raz i nie dwa zaskakiwał nas swoim wyglądem i na pewno zrobi to jeszcze nie raz.On najwidoczniej lubi zwracać na siebie uwage,wychodzi mu to genialnie :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

moim skromnym zdaniem wyglada jak pajac... prosze nie odebrac tego źle to jest moja subiektywna ocena. Ciuchy myśle że wyciągnął z szafy swojej babci... heh chociaz strony typu plotek itd bedą miały o czym pisać... a moi rówieśnicy jak zobaczą pierwszy lepszy artykuł , to mnie też wezmą za pajaca
Ostatnio zmieniony sob, 13 gru 2008, 16:02 przez Wiśnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

wygalda jak debil..... mogl juz w ogole sie nie pokazywac
ODPOWIEDZ