Hmmm....
Ok.Proszę się publicznie nie kłócic bo jeszcze zniechęcimy innych do spotykania się.8 listopada jestem w pracy 12 godzin i nie dam rady byc o 17.30.Kończe bardzo późno i bardzo późno mogłabym przybyć.A nie wiem czy chcielibyście się spotykać w tym dniu o 22.00.Pasuje mi 7 listopad lub 9 listopad z tych najbliższych jeżeli mowa o godzinach popołudniowych.Co wy na to???
P.S. Podaj mi w końcu Twój numer telefonu :)
Takie fakty jakie stwierdzasz Trinity, to fakty dla przedszkolaka A Twój poziom stoi w tym momencie właśnie na tym szczeblu i nie wyżej. Dość tej dziecinady w twoim wydaniu. Kończę tą denną dyskusję nie prowadzącą do niczego. I kto tutaj ma głowę? Po co się kłócić? Po co zaczynać? Po co prowokować? Uważam, iż jestem raczej zgodnym człowiekiem, dlatego zamierzam zgodnie zakończyć tą sprawę.
PS Nie wyszło przez gg (info dla Maro). Albo inaczej: nie dało się.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Hmmm.W takim razie 7 listopada proponuję godzinę 17.00
Miejsce:Empik przy ul.Ratajczaka.Oczywiście mam nadzieję że przyjdzie więcej osób.Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.Hubertous bedziesz???Co z resztą???
W życiu bym Cię nie poznała-tak trzymac,pozdrowienia dla kolegi którego imienia nie pamiętam-oby więcej takich fanów.No i droga onlyKate super że się jednak zdecydowałaś.Wszyscy byliście super-pozdrawiam
Haha! Za zdjęcie nie musisz dziękować :) Naprawdę było miło Cię poznać onlyKATE, o Jeanny nie mówię, bo się trochę już znamy. Udane bardzo spotkanie, miło się rozmawiało, faktycznie ten Michael w empiku prawie jak by był specjalnie dla nas ^^. Oby więcej takich zlotów!
Dziś w Poznaniu zawitała koleżanka MOtylek-zdaj relacje z przedstawienia
A teraz najnowszy news:
16 listopada godzina 17.00 Empik ul.Ratajczaka.
Do Zobaczyska moi drodzy
hehehe....to był spektakl moja droga:P ... aktorzy odznaczyli się bardzo dobrą grą aktorską aczkolwiek sam spektakl był trochę zakręcony co w konsekwencji spowodowało słaby odbiór przez publiczność (np pan obok mnie zrezygnował z oglądania i po prostu zasnął)
hmmm...bardzo zależy mi na przybyciu na ten zlocik,więc postaram się dojechać...
pozdrawiam