DJ Oxygene postarał się o videoclip do znanego z wydawnictwa "King Of Pop" megamixu, który zrobił producent Jason Nevins. Ciekawie wyszło. Thriller Megamix 8:00
Maro pisze:To że fajnie dobrał występy/klipy jak MJ śpiewa ?
Maro! Ty stary fan! Nie to nie to...
Zmiksował megamix z video ale bez "P.Y.T." bo nijak chyba nie mógł do tego niczego dobrać. Oryginał ma 9:13 tu jest 8 minut.
Moderator >>> rdzawa94, do publikacji filmików z Michaelem mamy ten temat a nie temat z fotkami. Proszę następnym razem uważać gdzie piszesz posta. Uważne przeglądanie forum jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Nie wiedziałem gdzie to dodać więc dodaje tu...w razie w czego to proszę moderatorów o przeniesienie mojego tematu.Przeglądając youtube natrafiłem się na ciekawy filmik. Przedstawiając ruch MJ....choć on nigdy czegoś takiego nie robił http://www.youtube.com/watch?v=52OgKAxR ... =rec-fresh
-> jest temat "youtube" i tutaj wklejamy wszystko co tam znajdziemy, nawet jeśli jest to cos tak porywającego jak puszczony od tyłu moonwalk
-> proszę rozejrzeć się po forum przed założeniem nowego tematu, bezmyślne zakładanie nowych tematów skończy sie ostrzeżeniem
mav.