Koncerty Michaela w O2 w Londynie [niepotwierdzone]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
tak tak. jak my wszyscy.megi11 pisze:ale by było super gdyby zagraał w Polsce to jagbym chyba z radosci krzyczała a nawet nie chyba :P
Boże, co to się porobiło. Onet, Interia .. może jeszcze pudelek ?
Jestem ciekawa czy Michael wie o tej całej sprawie czy to kolejna plotka odnośnie wielkiego "Powrotu Kinga".
A ja i tak uważam, że czerwona koszula jest ohh i ajj
- invincible_girl ;)
ale nie mówię, że ja nieee tylko wolałabym jakiś bardzie powagowy news..hope pisze:A ja i tak uważam, że czerwona koszula jest ohh i ajj Nenenene
skojarzyło mi się z Martin'em Luther'em King'iem .. no tak , tylko, że On R.I.P. ..hope pisze:"Powrotu Kinga".
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
A co sie niby miało narobić ?hope pisze:
Boże, co to się porobiło. Onet, Interia .. może jeszcze pudelek ?
Interia i Onet to są portale informacyjne a nie plotkarskie. Piszące o wielu wydarzeniach w kraju i na świecie. Większość Internautów w Polsce właśnie z nich czerpie swoja wiedzę. A ,że czasami ubarwiają to tak jak każde inne media. Nie widzą różnicy w daniu linku na Interie czy Onet z daniem linku na taką samą tylko zagraniczną stronę.
Tutaj przynajmniej od razu przetłumaczone.
Zresztą tutaj też o tym jest wspominane
http://mjjr.net/news.php
Chyba to juz nawet gdzieś było w faktach.
-
- invincible_girl ;)
-
4 :)SHADOWangel pisze:a narazie wydał 5-dangerous,history,botdf,invincible ,number ones.Wiec jeszcze 2 płyrtki.
Dangerous, HIStory,BOTDF i Invincible z tego co wiem #1s się nie liczy :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
-
Wy tu gadu gadu o kontrakcie więc nieśmiało wtrącę swoje zdanie na temat nowej trasy MJA.Moim zdaniem to ja osobiście nie wierzę w jakąś wielką mega trasę koncertową.Jakaś mała seria koncertów może owszem.
MJ dał ciała po wydaniu albumu
"Invincible".Teraz to już chyba mały odsetek fanów wierzy w reaktywację na jakąs wielką skalę.To takie moje skromne zdanie.
MJ dał ciała po wydaniu albumu
"Invincible".Teraz to już chyba mały odsetek fanów wierzy w reaktywację na jakąs wielką skalę.To takie moje skromne zdanie.
MJ chyba sam ma świadomość jak wiele zależy od albumu, któy miałby wydać. To jest co co albo znowu wzniesie go na szczyty albo ostatecznie pogrzebie, a trasa jest całkiem możliwa. Moim zdaniem on naprawdę się do czegoś szykuje. Po procesie praktyczniezapadł się pod ziemię, ale ostatnio jest o nim coraz głośniej i to chyba znak, że znowu chce czymś zaskoczyć. A co do koncertu to moe nie będę oryginalna, ale dla możliwości uczestniczenia jego show mogłąbym zabić
I wanna shout, throw my hands up and shout
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
What's this madness all about
All this makes me wanna shout
C'mon now...
- give in to me
Michael nagrywa bo nie jest głupi. Wyobrażacie sobie ile te nagrania będą warte jak już tfu tfu Michaela z nami nie będzie? Jego dzieci będą ustawione do końca ich życia. Zwłaszcza ja już oficjalnie nic nie wyda...derozje pisze:Wszystko co myślę zostało już napisane, w każdym razie jakoś nie szczególnie wierze w wielki powrót Mj'a... Z resztą sam przecież kiedyś powiedział że nie chce się przepracować jak James Brown. A jednak nagrywa dalej...
:)
Michael Jackson will never tour again due to the media's intrusion into his private life, US rapper star Akon has claimed.
The rapper, who collaborated with Jackson over the summer, said constant scrutiny had left the singer unable to “focus” on his career.
Speculation about Jackson's touring future has been rife over recent months, with claims he could perform a huge residency in London next year.
"All of the good artists suffer from it these days. That's why they disappear and you've got people who don't even deserve to be up there (in the charts) and people get tired and bored of that,” Akon told World Entertainment.
“If you want quality concerts and quality performances they (the media) have to lay off people.
“Michael Jackson is the best performer ever and he can't even focus - you will never see another tour from him. (The media intrusion) plays a big role in that.”
He added: "It affects the people they're writing about. It's a lot to do with Michael Jackson not coming out and being open.
"I think all he needs is a record, one hit record then he might get his confidence back."
http://www.gigwise.com/news/48222/Akon- ... Tour-Again
The rapper, who collaborated with Jackson over the summer, said constant scrutiny had left the singer unable to “focus” on his career.
Speculation about Jackson's touring future has been rife over recent months, with claims he could perform a huge residency in London next year.
"All of the good artists suffer from it these days. That's why they disappear and you've got people who don't even deserve to be up there (in the charts) and people get tired and bored of that,” Akon told World Entertainment.
“If you want quality concerts and quality performances they (the media) have to lay off people.
“Michael Jackson is the best performer ever and he can't even focus - you will never see another tour from him. (The media intrusion) plays a big role in that.”
He added: "It affects the people they're writing about. It's a lot to do with Michael Jackson not coming out and being open.
"I think all he needs is a record, one hit record then he might get his confidence back."
http://www.gigwise.com/news/48222/Akon- ... Tour-Again
I mniej wiecej to samo co podała Maverick w polskiej wersji
http://muzyka.onet.pl/10172,1881583,newsy.html
http://muzyka.onet.pl/10172,1881583,newsy.html