Lika pisze:Michael kiedy nowa płyta?! No kiedy... Zmiłuj Ty się nad nami...

Wiem, że to żartobliwe ujęcie, ale tak, to można się zatrwożyć tym, jaki wpływ wywiera na nas posucha w dorobku artystycznym MJ'a od ery Invincible. ;)
Lika pisze:Michael kiedy nowa płyta?! No kiedy... Zmiłuj Ty się nad nami...
To żeś mnie podsumowała Aniu <lol>cicha pisze:Lika pisze:Michael kiedy nowa płyta?! No kiedy... Zmiłuj Ty się nad nami...Do czego to doszło?
![]()
Mam tą wersję z tego francuskiego forum niczym w jakości się nie różni od tej pierwszej zapodanej. Różnica jest tylko taka że pierwszy upload był 96 kb/s a tutaj jest 320 kb/s. Ale słuchowo to jedno i to samo, brzmi fatalnie jednym słowem. Jeśli ktoś zainteresowany mogę wrzucić.Dangerous pisze:Tutaj jest tylko nie umiem z tego ściągnąć
Można prosić o upload? ostatnio się zakochałem w tej piosence :) a tamta dłuższa wersja mi znikła z dysku........dziękiWilly pisze:Obecnie, dostępna jest już w trochę lepszej jakości niż w momencie jej wycieku.
Jakość lepsza niż ta zapodana przez Mandeya.Maro pisze:Można prosić o upload? ostatnio się zakochałem w tej piosence :) a tamta dłuższa wersja mi znikła z dysku........dzięki