Mały koncepcik na Michael'a w RMF....

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Szymon

Mały koncepcik na Michael'a w RMF....

Post autor: Szymon »

Słuchajcie. Jest taka strona jak miastomuzyki.pl stworzona przez RMF do słuchania internetowych stacji radiowych. http://www.miastomuzyki.pl/forum/forumdisplay.php?f=93 <= tutaj macie malusieńki zalążek fora o MJ. Być może jak pojawi się tam nagle 300 fanów to radiowcy zareagują jakoś. Jest tam też ankieta w której można głosować, jakiej stacji nam brakuje w mieście muzyki. Wystarczy regularnie głosować na RMF Michael Jackson. Po zaznajomieniu się ze stroną www.miastomuzyki.pl oraz www.rmf.fm można zobaczyć wiele miejsc, w których da się jakoś promować Jacksona. Napiszcie, co o tym myślicie, jeści wam się nie podoba - do kosza.
Awatar użytkownika
Lady Justine

Post autor: Lady Justine »

Dziadku, według mnie to bardzo dobry pomysł.

No cóż, trzeba trochę poszukać na tych stronach o MJ.

A co do forum to już piszę tam post (jako gość, ale na koniec napiszę, że to ja).

Hmm... pomysł abstrakcyjny. Poprzeczka stoi wysoko, ale jeżeli się zmobilizujemy to myślę, że Michael będzie częściej puszczany np.: w internetowym radiu.

Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Szymon

Post autor: Szymon »

Hmm... Moim celem jest raczej częstsze odtwarzanie jego kawałku na RMF granym w eterze, bo na co niektórych stacjach internetowych można znaleźć całkiem sporo Jacksona. No i internetowa stacja poświęcona Jacksonowi na mieście muzyki.
[*]
Awatar użytkownika
Lady Justine

Post autor: Lady Justine »

Szymon, przepraszam: mój błąd.

Może to dlatego, ze nie słucham radia internetowego.

A np.: na RMF ani razu nie słyszałam aby puszczali MJ...

Niestety ostatnio wolą puszczać po kilka razy utwory popularne, zamiast innej, z lekka zapomnianej i wspaniałej muzyki.

Głównie fani o nim pamiętają

P.S. Kurcze, ale mi się zrobił off top. Przepraszam za niego!
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael.

Post autor: Michael. »

Dobrze by było jakby choć raz puścili...xD :mj: :mj:
Obrazek
Love The Cure! :banan:
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Ja tam wczoraj słyszałem jak w RMF puszczali Billy Jean nenene
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

sergi13 pisze:Billy Jean
Billie, to kobieta, a nie facet.. ale co do stronki.. nie sądzę by to coś zmieniło..
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Wiecie,co mi się po prostu nie chce logować na tysiąc różnych stron,głosować...nie mam czasu;P,a konkretniej to mam lepsze rzeczy do roboty i jakoś obsesyjnie mi nie zależy(oczywiście fajnie by było ale...),żeby Michaela puszczali w radio..przecież mam płyty;P
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Ja już mam tam konto od dłuższego czasu...
Jak się jest już zalogowanym użytkownikiem to można dodać do ulubionych wykonawcę a później się wyświetla o której godzinie i na jakiej stacji będzie grany ten wykonawca.

Ostatnio nawet dodali stację MJ tylko że niestety nie ma nic wspólnego z Michaelem...
Awatar użytkownika
sergi13

Przypadkowy błąd....soory jeżeli tak to cię zdenerwowało :-)
Karolina Zielińska

Post autor: Karolina Zielińska »

Dobry pomysł!
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Karolina Zielińska pisze:Dobry pomysł!
O, tak!
Nie ma to jak siedzenie przed kompem i klikanie setki razy w Michael Jackson.
Przyznaję, swego czasu sama tak robiłam, ale "zmądrzałam" i czas mnie ograniczył.
Natomiast chętnym życzę owocnej "pracy" :-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
sergi13

Taka praca to sama przyjemność
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Ostatnio sam prawie codziennie trafiam na Michaela Jacksona w głownym eterowym RMF FM, pomimo że słucham go wyrywkowo bo czesciej slucham mp3 z komputera. Jednak zawsze jest to Billie Jean :) Szkoda ze nie puszcą jak to mieli dawniej w zwyczaju Black or White zdarzao sie tez Smooth Criminal itp. NO chyba ze wspomne znowu czas koncertu M.Jacksona w polsce wtedy w RMF FM leciało tak kilka piosenek MJ pod rząd ( wtym też remixy) a potem 1 piosenka kogoś tam. I znowu kilka pod rząd MJ:)

Co do Miasta Muzyki to pamietajcie ze mniejszą wartosć bedzie miało to ze kilkaset fanów bedzie prosiło o stacje z muzyką MJ a zdecydowanie wieksza to jaką słuchalność bedzie miało takie radyjko RMF MJ. A co za tym idzie reklama dla rmf i liczba odwiedzic na ich stronach wieksza itp.
Mimo wszystko zastanawiam sie skoro mają radio RMF LADY PANK to czy przypadkiem RMF MJ nie mogło by meic wiekszej słuchalności ??

I ejszcze jedno skoro głowne radio nazywa się RMF FM to proponował bym na radio z mj nazwe RMF MJ :) Prawda że fajne i zgrabne?? ;)
Awatar użytkownika
Alex_mj

Post autor: Alex_mj »

Ja jestem za:)! Już weszłam na podany link:)) To jest dobry pomysł, trzeba coś z tym robić dla Michaela i dla nas samych;)
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ