Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Ale koncowke juz lubisz?Smooth_b pisze: U mnie nic się nie zmieniło. Nadal nie lubię początku Can You Feel It.
Cos czuje ze do finalu bedziesz glosowala na ten sam utwor :P
W tej rundzie ciezko mi cos wybrac jest pare utworow na zblizonym poziomie. Dobra niech bedzie juz to
Lovely One
bo i tak sie juz nie obroni
- TheVoiceWithin
- give in to me
- Tiger Lilly
- Bond_JamesBond
Wy widzicie jakis inny final niz :
Can You Feel It ---- This Place Hotel ????
Dla mnie one sa zdecydowanie przed reszta stawki.
Reszta moze rywalizowac o trzecie miejsce. Ale wiedzac na co Was stac czeka mnie jeszcze wiele niespodzianek
Edit:
No wlasnie "singlowa kompozycja". Zauwazylem juz to przy innych glosowaniach ze u wielu forumowiczow te wydane na singlach utwory, promujace albumy, ze swietna oprawa wizualna sa jakby karane za to ze byly hitami. A co myslicie ze przypadkowo to jest wybierane? Hit jest gorszy niz piosenka znana tylko fanom danego zespolu? Przeciez "Everybody" nie mial by szans w starciu z "Can You Feel It" gdyby go podac szerszej publice do oceny. Sama oprawa brzmieniowa w tym utworze jakby wyprzedzala swoj czas. I mamy wokal Michaela,ekspresje ,wyrazistosc po prostu mistrzostwo.
Kusilo mnie zeby jeszcze na koncu dopisac --ten teledysk--- ale sie powstrzymalem bo pewnie Maverick nie spi
Reszta moze rywalizowac o trzecie miejsce. Ale wiedzac na co Was stac czeka mnie jeszcze wiele niespodzianek
Edit:
No wlasnie "singlowa kompozycja". Zauwazylem juz to przy innych glosowaniach ze u wielu forumowiczow te wydane na singlach utwory, promujace albumy, ze swietna oprawa wizualna sa jakby karane za to ze byly hitami. A co myslicie ze przypadkowo to jest wybierane? Hit jest gorszy niz piosenka znana tylko fanom danego zespolu? Przeciez "Everybody" nie mial by szans w starciu z "Can You Feel It" gdyby go podac szerszej publice do oceny. Sama oprawa brzmieniowa w tym utworze jakby wyprzedzala swoj czas. I mamy wokal Michaela,ekspresje ,wyrazistosc po prostu mistrzostwo.
Kusilo mnie zeby jeszcze na koncu dopisac --ten teledysk--- ale sie powstrzymalem bo pewnie Maverick nie spi
Ostatnio zmieniony pn, 24 lis 2008, 23:17 przez Canario, łącznie zmieniany 1 raz.
- Speed Demon
Oczywiście, że tak: "Can you feel it" w porównaniu z choćby "Everybody" wypada blado - jest singlową kompozycją i myślę, że aktualnie ma niewielkie szanse, by zakwalifikować się do pierwszej trójki.Canario pisze:Wy widzicie jakis inny final niz :
- Little_Lilly